Издвајамо Регион

СРБИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ БЕСНИ НА ДРАГИЋА, ПОРУЧИЛИ МУ: Овде ниси добродошао, носи злато у Словенију душо продана!

Капитен Словеније Горан Драгић не заборавља корене, али је његова доминација против Србије изазвала велики револт у Републици Српској

Горан Драгић је у финалу Еуробаскета одиграо НБА партију против Орлова, донео је са 35 поена злато својој селекцији, после чега је дао и занимљиву изјаву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је рекао да би радо однео злато у Републику Српску, пошто је познато да му је очево порекло из мањег села Мајдан код Шековића.

Ипак, главе многих навијача су још вруће, па су многи били револтирани због тога што је Драгић донео историјско злато својој земљи против нас, иако су неки гестови заслужили велико поштовање.

Међу првима је Драгић пришао Владимиру Лучићу да га утеши, а на церемонији доделе пехара је избацио православни крстић.

Нажалост, било је и увредљвих порука на рачун словеначког аса који се никад није стидео нити крио своје порекло, иако се осећа као Словенац.

– Мој Драгићу! Крила имаш, мозга немаш!!! Е, можеш мислити, како ли ти је само поносан и отац што те је васпитао и очева фамилија и све живо и неживо у РС!

– Господине Драгићу изврстан сте кошаркаш. Али не разумем зашто бисте носили златну медаљу у Републику Српску? Коме?

– Ама људи, памет у главу… Тип је освојио медаљу за другу земљу борећи се против нас и нама забио највише кошева? А ми још да га славимо? Путуј игумане, далеко ти лепа кућа, да те наше очи више не виде!!! Сликај се за твоју дежелу! И чекај, доћи ће и наши првотимци, који су сада изостали.

– Душо продана Драгићу!

– Немамо ми из Републике Српске ништа са твојим златом. Носи га тамо гдје играш и припадаш. Нико те овдје са одушевљењем неће дочекати. Ми славимо сребро наше Србије!!!

– Боље да не долазиш, ниси пожељан!

 

Извор: Телеграф.рс