Србија

СТЕФАНОВИЋ: Безидејна опозиција напада Вучића само да би се докопали касе и фотеље (ВИДЕО)

Вучић није противник грађана, њега су грађани изабрали на изборима

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изразио је наду да ће тужилаштво предузети реаговати поводом претњи које председнику Србије Александру Вучићу упућују опозициони представници.

– Ти људи који нападају Вучића, од Саше Јанковића, преко његових помагача, само су својим понашањем потврдили оно што смо говорили… толико су безидејни. Вучић није противник грађана, њега су грађани изабрали на изборима – истакао је Стефановић за Пинк.

ЕВРОПСКИ МЕТЕОРОЛОЗИ: Србији прети и ТОРНАДО?!

Како је додао, све те власти, чији је и Јанковић био део, нити су се бринуле за децу, нису их интересовале школе, закони, нису се тада бринули када се дешавало насиље, када су жене убијане у кућама…

– Сада би да стављају људе у гробове – приметио је Стефановић.

– Надам се да ће тужилаштво разматрати шта је могуће предузети. Морамо да градимо толерентније друштво. У мору бесмислених напада, ти људи позивају и на убиство Вучића, наводе да га треба стрпати у гроб… – поручио је министар.

Он је поставио питање ко може да жели да такви људи воде Србију.

ФАШИСТИЧКА ПОСЛА! Украјина и Хрватска спремају протеривање Руса из Донбаса

– Влада интензивно ради да довођењу инвеститора, да би имали бољу будућност. Не разумем нападе на Вучића, циљ је само да се дочепају касе и фотеље – оценио је Стефановић.

 

Извор: Srbija Danas