Србија

Тадић оптужио Чеду да је ишао у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства

Лидер Социјалдемократске странке “промовисао” хаштаг #ТадићеваГлупост #ЧединаПамет

 

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић оштро је реаговао на интервју који је лидер ЛДП Чедомир Јовановић дао Недељнику, оптуживши некадашњег страначког колегу да је ишао у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства.

ЛАУФЕР УСПАНИЧИО ДРЖАВНИ ВРХ: Идем до врха власти, Ћоки није Човић већ Магистар Шешељ, зато је побегао у Хаг

– Пошто Чеда Јовановић каже да је моја глупост довела СНС, биће да је било паметније ићи у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства – наводи Тадић у једном од осам твитова које је објављивао заредом.

Тадић је на свом званичном Твитер налогу поставио питање “како се и сам није сетио” да “троши новац који није зарадио”, и да на “прошлим изборима лаже грађане да неће подржати Вучића, а онда му обезбедити власт на Врачару.”

– Како се само нисма сетио да се и ја олако одрекнем чак онога што се на КиМ могло одбранити – наводи се у још једном од твитова, уз хаштаг #ТадићеваГлупост #ЧединаПамет .

Тадић се иронично пита како се није сетио да простачки вређа опозицију, или да се полива леденом водом го до појаса. Он пита и како се није сетио да би свим тим спречио долазак Вучића на власт, уместо што их је “увек, осим једном, побеђивао на изборима.”

– Где ми је само свих ових година била Чедина памет – ставио је Тадић, уз смајли.

Јовановић је у поменутом интервјуу рекао да није он правио Вучића, већ Тадићева глупост и Томини комплекси.

– СНС је направила Вучићева интелигенција и памет да искористи неспособност свих других – тако је лидер ЛДП одговарио на питање да ли је власт или опозиција.

ПУТИН УДАРА ХРВАТЕ ПО ЏЕПУ: Дуг Агрокора према Русији и руски новац МОРАЈУ ДА БУДУ ВРАЋЕНИ РУСИЈИ!

– Сви знају где сам и да сам тамо где сам увек био – казао је Јовановић и додао:

– А зна и Вучић где сам ја. Посебно док изговара реченице које сам толико пута рекао пре њега. Зна и Тадић где сам ја, док се дави у својој јаловости и инфериорности – рекао је Јовановић.

 

Извор: Telegraf.rs/Nedeljnik/Tanjug

loading...
Loading...