Србија

Тадић оптужио Чеду да је ишао у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства

Лидер Социјалдемократске странке “промовисао” хаштаг #ТадићеваГлупост #ЧединаПамет

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић оштро је реаговао на интервју који је лидер ЛДП Чедомир Јовановић дао Недељнику, оптуживши некадашњег страначког колегу да је ишао у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства.

ЛАУФЕР УСПАНИЧИО ДРЖАВНИ ВРХ: Идем до врха власти, Ћоки није Човић већ Магистар Шешељ, зато је побегао у Хаг

– Пошто Чеда Јовановић каже да је моја глупост довела СНС, биће да је било паметније ићи у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства – наводи Тадић у једном од осам твитова које је објављивао заредом.

Тадић је на свом званичном Твитер налогу поставио питање „како се и сам није сетио“ да „троши новац који није зарадио“, и да на „прошлим изборима лаже грађане да неће подржати Вучића, а онда му обезбедити власт на Врачару.“

– Како се само нисма сетио да се и ја олако одрекнем чак онога што се на КиМ могло одбранити – наводи се у још једном од твитова, уз хаштаг #ТадићеваГлупост #ЧединаПамет .

Тадић се иронично пита како се није сетио да простачки вређа опозицију, или да се полива леденом водом го до појаса. Он пита и како се није сетио да би свим тим спречио долазак Вучића на власт, уместо што их је „увек, осим једном, побеђивао на изборима.“

– Где ми је само свих ових година била Чедина памет – ставио је Тадић, уз смајли.

Јовановић је у поменутом интервјуу рекао да није он правио Вучића, већ Тадићева глупост и Томини комплекси.

– СНС је направила Вучићева интелигенција и памет да искористи неспособност свих других – тако је лидер ЛДП одговарио на питање да ли је власт или опозиција.

ПУТИН УДАРА ХРВАТЕ ПО ЏЕПУ: Дуг Агрокора према Русији и руски новац МОРАЈУ ДА БУДУ ВРАЋЕНИ РУСИЈИ!

– Сви знају где сам и да сам тамо где сам увек био – казао је Јовановић и додао:

– А зна и Вучић где сам ја. Посебно док изговара реченице које сам толико пута рекао пре њега. Зна и Тадић где сам ја, док се дави у својој јаловости и инфериорности – рекао је Јовановић.

 

Извор: Telegraf.rs/Nedeljnik/Tanjug