loading...
Издвајамо Свет

ТВРДЕ ДА ЈЕ ОВО КОНАЧАН ДАТУМ СМАКА СВЕТА: Ево шта пише у Библији и на пирамидама, а НАСА ћути!

Страни медији се шале да су први знакови апокалипсе већ видљиви: Бреxит, Доналд Трамп и нови спот Тејлор Свифт.
Дејвид Мејд, аутор књиге “Планет X: тхе 2017 арривал”, убеђен је да нас 23. септембра очекује апокалипса, као и да ће нас планета Нибиру убити. Није усамљен у томе – теоретичари завере су убеђени да ће долазак планете која се налази иза Нептуна, Нибиру или планета X уништити Земљу следећег месеца.

Наиме, Дејвид тврди да је то записано у Библији, али исцртано и на пирамидама.

“Веома је чудно да се 12. поглавље у Библији подудара са натиписима у Великој пирамиди у Гизи. И једна, и друга наводе период између 20. и 23. септембра. То је крај црквеног периода и транзиција у дан Бога. Бићемо сведоци ускоро”, рекао је.

Иако НАСА никада није потврдила постојање планете Нибиру, неколико апокалипса смо већ пропустили – септембар и децембар 2015. године и, наравно, чувену мајанску апокалипсу 2012. године.

Иначе, Дејвидово предвиђање углавном је базирано на следећем цитату из Библије:

“Дан Бога долази – суров дан, гневног и жестоког беса – да опустоши земљу и уништи грешнике на њој. Небеске звезде и њене констелације неће показати своје светло. Излазеће Сунце ће бити замрачено и Месец нас неће обасјавати”.

Желите да чујете најбоље?

Нибиру није нека тамо планета-пустара – на њој живи народ Анунаки, који представља напредну људску расу, а Земљу су посетили неколико пута и тражили злато по Африци.

Фото: Јутјуб

 

Извор: Курир.рс / Б92

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/WX3DDLqqrw4

 

loading...