loading...
Србија

ТЕШКА КОРУПЦИЈА НАПРЕДЊАКА: Радикали имају језив аудио снимак! (ВИДЕО)

Миљан Дамјановић (Фото: Јутјуб)

БЕОГРАД – Миљан Дамјановић, први човек београдског одбора СРС-а и кандидат за градоначелника, на редовној конференцији СРС-а жестоко је оптужио Српску напредну странку за покушаје подмићивања активиста и чланова СРС-а, наводећи као један од примера скандалозни случај из Кањиже.

Наиме, како каже Дамјановић, СНС је покушао преко једног свештеног лица да “врбује” чланове СРС-а за прелазак у Српску напредну странку.

Преко једног свештеног лица су нудили новац и радно место нашем председнику општинског одбора и то је урадио ни мање ни више него поп.

Тај наш човек чак није ни одборник, али му је нуђено да буде потпредседник Скупштине општине, објашњава Дамјановић и наводи да је тај поп рекао “ми можемо све, па чак и да те поставимо, иако то није по закону”.

Дамјановић наводи и други случај за који радикали имају и аудио снимак, где је у београдској општини Звездара врбован одборник СРС-а, Александар Смиљанић.

“На том аудио снимку се јасно чује како се нашем одборнику нуди новац, а реч је о десетинама хиљада евра.” – каже Дамјановић.

Дамјановић каже да су тако напредњаци у Сурчину купили шест одборника СРС-а, наводећи да је цифра која се помиње 30 хиљада евра.

Дамјановић детаљно објашњава целу мрежу и методе подмићивања и куповине “одборника” које се спроводе како у Београду, тако и широм Србије.

Погледајте шта је све рекао Дамјановић:

Извор: Комерсант.рс

loading...