Издвајамо Свет

ХИЉАДИТИ СМАК СВЕТА ЈЕ 23. СЕПТЕМБРА: Теоретичари завере тврде, кодови у ОТКРОВЕЊУ упозоравају да СТИЖЕ ВАЗНЕСЕЊЕ

Крај света се ближи и налазимо се у “крајњим временима,“ каже све већи број хришћанских теоретичара завере који верују да кодови у Библији и знакови на небесима значе да ће ускоро уследити вазнесење.

Видео снимци на YоуТубе-у и евангелистички интернет сајтови указују на астролошко сазвежђе 23. септембра које се поклапа са Октровењем 12:1-2, што ће сигнализирати почетак Узнесења и други долазак Христа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пасус 12:1-2 каже: “На небу се појавио велики знак: жена обучена сунцем, са месецом под ногама, и са круном од 12 звезда на глави. Била је трудна и плакала је због порођајних болова и агоније рођења.“

Теоретичари завере тврде да је та жена Девица, а 23. септембра ће Сунце и Месец бити у Девици, као и Јупитер, за који се сада каже да представља Месију.

Ово се дешава сваких 12 година, али они тврде да је због још једног планетарног поравнања, које представља “Лав из племена Јудина,“ ово догађај без преседана који је предвиђен у списима.

Пре него што уђе у Девицу, Сунце ће бити у Лаву, у исто време када су и Меркур, Венера и Марс у Лаву.

Један од главних заступника ове теорије је хришћански теоретичар завере Дејвид Меад, који такође предвиђа да ће се 23. септембра на небу појавити митолошки планетарни систем познат као Планета X или Нибиру.

Он тврди да ће он затим проћи Земљу у октобру, што ће довести до почетка Узнесења са великим вулканима и вулканским ерупцијама због његове гравитационе силе.

Рекао је: “Током овог временског периода, 23. септембра 2017. године, Месец се појављује под ногама сазвежђа Девице.“

“Сунце изгледа тачно као да облачи Девицу… Јупитер је рођен 9. септембра 2017. године.“

“12 звезда тог датума укључује девет звезда Лава, и три планетарна поравнања Меркура, Венере и Марса – који се комбинују 12 звезда на глави Девице.“

“Тако сазвежђда Девице, Лава и Змијоноше представљају јединствени знак који је тачно приказан у 12. поглављу Откровења. То је наш временски маркер.“

Међутим, не држе се сви хришћани овог пророчанства, и имају много рационалније схватање онога што се тврди.

У чланку под називом “Хоће ли се свет окончати 23. септембра?,“ Џонатан Сарфати је написао да се иста планетарна случајност догодила четири пута у прошлом миленијуму, и самим тим није тако ретка као што се каже.

Рекао је: “Као и обично са неком астрологијом (или хришћанскм адаптацијама ње), бирају се звезде које одговарају жељеном закључку.“

“Не постоји ништа што указује на то да је 23. септембар значајан датум за библијско пророчанство, и хришћани треба да буду опрезни по питању тога да их не увуку у такве сензационалистичке тврдње.“

“Нећемо знати дан или сат – тако да треба да будемо спремни у свако доба!“

На нашу срећу, НАСА такође каже да је теорија Планете X превара, и да такав систем нити постоји нити ће проћи поред Земље. Наравно аналитичари упозоравају да НАСА више нема никакав кредибилитет јер је у протеклих 10 година више дала лажних информација него истинитих.

Само о Марсу НАСА је дала мноштво лоших предвиђања и наводних чињеница да бисмо на крају сазнали да фотоси са Марса нису ни прављени на марсу него у Невади и да су накнадно бојени у црвено иако то није природно окружење марса. Незаборавимо да је НАСА стигла и до тога да сада тврди да на Марсу има и воде што је деценијама негирала.

 

Извор: Wебтрибуне.рс

БОНУС ВИДЕО