Србија

ЈЕЗИВЕ ПРОГНОЗЕ: Да Ирма удари Србију, цео Балкан би био ЗБРИСАН У СЕКУНДИ, а највећи део Европе био разорен!

Будући да се Ирма креће брзином од 135км/х проценили смо шта би се десило да Србију погоди ураган ове јачине

 

Ураган Ирма је на свом седмодневнм путу изнад Кариба до сада однео 25 живота, уништио све пред собом, а процењује се да ће данас талас ове снажне олује стићи и на Флориду и потпуно сравнити Мајами.

Харадинај поручио на српском језику: Албанци су увек поштовали друге народе

Будући да се Ирма креће брзином од 135км/х проценили смо шта би се десило да се изнад Србије нађе ураган ове јачине и размера.

Гледајући на мапи, ураган не само што би сравнио Србију, него би његови удари ишли до Рима и Милана, затим на северу до Минхена и Прага, дотакао би Варшаву, прешао преко Одесе, Истанбула, целе Грчке, док би Албанију, Црну Гору, Србију и земље региона збрисао у секунди.

То значи да би најлепши споменици културе, као и најлепше грађевине које привлаче милионе туриста сваке године – нестали!

УРАГАН ИРМА ПОЈЕО ОКЕАН! Невероватан призор после катастрофе на Бахамима!

Будући да је Ирма на Бахамима исушила океан, верујемо да би Јадранско, Црно море и део Егејског потпуно нестали, а питање је колико би живота однео ураган на подручју Балкана.

Оволико јак удар у секунди би прекинуо доток електричне енергије у већем делу Европе, и питање је колико би времена прошло док се штета не санира, ако се узме у обзир колика је штета настала на Карибима.

Будући да Ирма носи све пред собом, не смемо ни да помислимо колико би људских жртава било.

 

Извор: Telegraf.rs

 

Бонус видео:

https://youtu.be/XtULJfghIBQ

Loading...
loading...
Loading...