Србија

Јовановић: Нисам ја направио Вучића већ глупост Тадића и Николићеви комплекси

Фото: Јутјуб

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је у интервјуу за Недељник, на опаске пре свега опозиционе јавности да не зна да ли је данас власт или опозиција, да је тамо где је увек био и нагласио да Вучић и Борис Тадић знају на којој је позицији.

Вучић има више власти него Немци 1941.

– Они су мене сместили у задњицу Александра Вучића. Мисле да ме тако жигошу. Зна и Вучић где сам ја. Посебно док изговара реченице које сам толико пута рекао пре њега. Зна и Тадић где сам ја, док се дави у својој јаловости и инфериорности – рекао је Јовановић за Недељник.

Он је констатовао да ти који га оптужују да подржава ову власт, заправо не знају где је Вучић.

– Нисам ја правио Вучића. Направили су га Тадићева глупост и Томини комплекси – оценио је лидер ЛДП.

Јовановић је говорио и о најављеном дијалогу о Косову и коснтатовао да “кад Вучић каже: ‘Хајде да разговарамо о Косову’, ми одговоримо: а) нећемо да преузимамо одговорност за нешто за шта је он крив; б) постоји важније питање од Косова, на пример, слобода медија”.

– А не пада нам на памет да размислимо шта се то Вучићу десило па је одједном одлучио – да он који пет година води монолог сада позове све на разговор. И шта је њему све то потребно? Да није можда због тога да би учврстио своју власт у тренутку када има више него Немци кад су окупирали Србију 1941? То није питање политике – рекао је он.

Извор: Nedeljnik