Издвајамо Србија

ЈОВАНОВ ПОТВРДИО: Богдан Ничић “прелетео” у СНС

Председник “Покрета за Крајину” Бошко Ничић нови је члан Српске напредне странке, саопштено је данас у седишту СНС

То је на конференцији за новинаре објавио потпредседник странке Миленко Јованов који је рекао да ће се Ничић и његови сарадници прикључити СНС и постати део велике породице која свакога дана ради све што може да се у сваком делу Србије живи боље.

Јованов је рекао да ће Ничић на наредној седници Главног одбора СНС бити предложен за члана председништва странке, а да ће већ сутра координирати рад странке у Борском и Зајечарском округу.

Како је рекао Ничићев сарадник Милан Станковић биће повереник градског одбора СНС у Зајечару.

Јованов је поручио и да СНС остаје отворена за све одгворне и поштене људе који желе да им с епридруже и да заједно учине све што могу за бољу и успешнију Србију.

Ничић је рекао да се заједно са најближим сарадницима прикључио СНС и подвукао да су са СНС били озбиљни политички противници у Зајечару, али да и ово показује да се, ако је у интересу грађана, могу спајати и зајендо радиути и сарађивати.

Како је рекао ово је показатељ да такве ствари нису немогуће, да су добре и изразио наду да ће бити још таквих примера.
Он је додао да је Покрет који је водио имао специфичан поглоед и деловање када је у питању децентрализација и да у том смислу могу искуством и знањем које имају о тој области помоћи у даљем раду.

Ничић је рекао да у скупштини Зајечара има 50 одборника, и да заједно имају стабилну већину.

Према његовим речима за све лоше што се у Зајечару дешавало зна се ко су кривци, имајму имена и презимена те да ће, сходно ономе за шта се СНС залаже, на чему инсистира и бори се и ради, а то је борба против корупције и криминала, они који су одговорни за те лоше ствари доћи на ред да одговарају за почињено.

Деловаћу као најискренији члан СНС, поручио је Ничић и навео да верује да ће Зајечар брзо напредовати и постати место и крај у које ће страни инвеститори желети да дођу.

Претходно је одржан састанак којем су поред Јованова и Ничића присуствовали и функционери СНС Марко Ђурић, Дарко Глишић и Небојша Стефановић.

 

Извор: Тањуг

БОНУС ВИДЕО