Србија

БЕЛИ У ДИЛУ СА СНС? Прелетачевић само у медијима глуми опозицију

Београд — Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, готово да не присуствује седницама скупштине општине Младеновац, наводи неименовани извор “Данаса”.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осим тога, извор београдског листа који наводи да је он “упућен у дешавања у општини Младеновац” каже да Максимовић “не ради ништа за добробит грађана”.

Према његовим речима, Лука Максимовић „долази на сваку пету седницу и на њој се задржава евентуално пет минута”, као и да је он „тотално незаинтересован за реалне проблеме грађана“, те да нити једног тренутка није покушао да изађе из свог алтер ега.

ДАНАС ЈЕ 4. СЕПТЕМБАР И ВЕЛИКИ ПРАЗНИК: Српски народ чврсто верује да на тај дан ваља УРАДИТИ СЛЕДЕЋЕ…

„Знајући како се понаша у Младеновачкој скупштини, забринуло ме је када сам сазнао да планира да се кандидује на предстојећим изборима у Београду. Он представља маскоту која нема појма ни о чему, нити је занимају реални проблеми грађана. Такође, људи ван Младеновца не знају да многи његови одборници отворено сарађују са СНС, а неки су чак и у најближим родбинским везама са људима из врха те партије“, истиче извор “Данаса”.

Он даље наводи да је одборничка група Луке Максимовића учествовала у неуставном избору за чланове Савета месних заједница у које су делегирали и своје људе, те да је због тога упућена жалба Уставном суду.

Према оцени извора “Данаса”, одборничка група „Бели – Само јако тесно“ сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију.

„Њихова одборничка група, када би се појавила у скупштини, никада није наступила са хомогеним ставом, од 12 одборника, седморо гласа за неку тачку коју предложи владајућа коалиција, а петоро буде против. Услед такве ситуације, Белог је напустио Стеван Влајић, који је у ствари био мозак читаве екипе а који је у јавности наступао као портпарол њихове фиктивне странке Сарму пробо ниси“, навео је он.

Др ИВИЦА ТОДОРОВИЋ (САНУ): Словени су се некад називали Србима, Албанци нису Илири

Према информацијама извора београдског листа, након одласка Влајића, у фиктивној странци Луке Максимовића „настала је паника“, јер је бивши портпарол био онај који је осмислио наступ Белог Прелетачевића, писао му говоре и саопштења, те водио профиле на друштвеним мрежама.

Максимовић је пре пар месеци у разговору за “Данас” најавио да ће на предстојећим изборима у престоници наступити самостално „јер су сви исти“.

На Твитеру је недавно означио лидере опозиционих странака и упитао „око чега тачно не можете да се договорите колеге?“.

 

Извор: B92.net

 

 

Бонус видео: