Издвајамо Србија

БЕОГРАД: Мигранти због рачуна од 2000 динара исекли раднике пекаре! (ВИДЕО)

Јуче је у улици Гаврила Принципа у Београду дошло до напада миграната на раднике пекаре јер мигранти нису хтели да плате рачун од око 2000 динара који су направили купујући храну. Пошто нису хтели да плате рачун власник и два радника су покушали да их задрже до доласка полиције на шта су мигранти извадили ножеве и исекли власника пекаре и његове раднике. Један од радника пекаре завршио је у Ургентном центру са фрактуром главе и грудног коша.

Одмах по долaску полиције преd пекаром су се појавили и људи из Комесаријата за избеглице који ништа нису радили осим што су снимали читаву ситуацију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај напада миграната на мирне раднике и влaсника пекаре иде на душу директно Александру Вучићу, Горану Весићу и Синиши Малом јр су они дозволили да Београдом лутају наоружане банде миграната које тероришу грађане Београда који покушавају да зараде парче хлеба.

Од београдских и републичких власти захтевамо хитно идентификовање свих миграната који су учествовали у нападу на власника и раднике пекаре, њихово хапшење и моменталну депоратацију из Србије. Идентификовање нападача не би требало да буде проблем јер је део града око улуце Гаврила Принципа комплетно покривен видео надзором. Све мигранте из Београда уколонити под ХИТНО јер ако то не уради полиција урадиће сами грађани.

Ту причу да нас у нашем родном граду тероришу авганистанске банде козојебаца нећете да гледате!

Питање је само времена када ће због политике владајуће касте и оних који су дозволили да у Србију уће преко 8.000 миграната доћи и до смртних случајева међу грађанима Београда и Србије.

 

Извор: Србија данас