Србија

БРАТ МИ СЕ ОЖЕНИО МУСЛИМАНКОМ: Отишли смо на свадбу, било је дивно, али кад смо поручили ПИЋЕ, уследио је ШОК!

Фото: pixabay.com

Тридесетседмогодишња Лозничанка одлучила је да са другима подели своје непријатно искуство са свадбе свог брата, а није ни слутила да ће изазвати оштре, али и опречне реакције јавности.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Исповест Милијане преносимо у целости:

“Хтела сам да поделим искуство које ми се десило, којег се не стидим, али не знам колико су паметне одлуке мог брата. Молим вас да не објавите моје презиме, јер живимо у малој средини. Мој брат се упознао са садашњом женом на почетку студија, а недавно су одлучили да се венчају. Она је пореклом из Новог Пазара.

НЕСТАЋЕ МИЛИОНИ ЉУДИ НА БАЛКАНУ: За 80 година становника мање у свим земљама, ево шта чека Србију!

Одмах да се зна да немам ништа ни против кога, али ми потичемо из патријархалне породице и били смо затечени свадбом. Прво, они су имали класично венчање у Београду у суботу. Млада је из богате породице и њени су хтели да се направи велико венчање. Венчање није било у цркви. Ишли смо у ресторан. Дивно су аранжирали све.

Одмах да додам и да ми нисмо с њима уговарали ништа око весеља. Оно што нас је све изненадило десило се кад смо наручивали пиће. Рекли су пиво – нема. За ракију – нема. На свадби се није служио алкохол! Кад се нисмо преврнули… Не треба нама да се опијамо већ да наздравимо. А добро знам да муслимани по Босни и Србији пију алкохол. А онда ме је ова одлука зачудила, јер је мој брат младожења. Брат се прави луд, неће да коментарише, а ми исто тако ћутимо.

Кад Енглез пева „Боже правде“ и слави са Орловима: Ја сам Србин у срцу!

Посебно што је чудно је да њени живе у иностранству и да су овде дошли да пљуну паре за свадбу. А ми остадосмо сува грла. Не знам је ли то нормално, али ако желе модеран брак… онда зашто морамо пити сокиће???? Занима ме шта мисле други људи о овом. Желим да проширим своје видике!

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Espreso.rs/kreativan.novi.ba

 

Бонус видео: