Издвајамо Србија

ВЕСИЋ ПОБЕСНЕО – ОВО ЈЕ СРАМОТА: У београдске фонтане синоћ сипан ДЕТЕРЏЕНТ!

Градски менаџер Горан Весић изјавио је да је ноћас, у „вероватно организованој акцији“, сипан детерџент у фонтане на Тргу Николе Пашића, на Ташмајдану, испред Техничког факултета, код Вуковог споменика, испред Културног центра Београда и у фонтану Бреза

– Служба за одржавање фонтана ЈКП Београдски водовод и канализација утврдила је јутрос да је у вероватно организованој акцији ноћас сипан детерџент у шест београдских фонтана. Детерџент у води која се налази у базену изазива штету на механизму фонтане и захтева да се испразне и очисте – саопштио је Весић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Градски менаџер је рекао да су неколико пута анархистичке групе најављивале сличне акције, о чему је градска власт имала сазнања, а у јуну су чак организоване демонстрације око фонтане на Славији, када су организатори имали сличне намере, што је осујећено присебности обезбеђења.

– Људи који су ово урадили срамота су за Београд. Вероватно мисле да на овај начин могу да остваре своје болесне политичке амбиције или да скрену пажњу на себе – поручио је Весић.

 

Извор: Тањуг

БОНУС ВИДЕО