Србија

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ УБЕЂЕН: Зоран Марјановић је психо, али није убица, ОН КРИЈЕ ЗЛОЧИНЦА!

Треба га ставити у самицу да се суочи сам са собом и злочином, пући ће он врло брзо и све испричати, тврди Шешељ

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер СРС Војислав Шешељ, који је прексиноћ у ‘Задрузи’ изнео своја сазнања о убиству Јелене Марјановић и хапшењу њеног супруга, каже за Информер да је очигледно да је Зоран тежак психопата, али сматра да он највероватније није убица, већ саучесник у језивом злочину!

ОВАЈ ЧОВЕК ЗНА СВЕ КОЈИ ТРЧЕ НАСИПОМ: Сви су заборавили шта је рекао кад је Јеца убијена, а то сад може бити кључно у истрази!

– Готово да сам сигуран да је Марјановић помагач и саучесник у убиству своје супруге! Непосредни убица, монструозни злочинац јесте неко из Зоранове непосредне близине, највероватније неко из породице – каже Шешељ за Информер.

Слаба је он личност

Наш саговорник тврди да, на основу деценијског искуства у свакодневном раду са људима, може са великом сигурношћу да препозна човека способног за хладнокрвно убиство, а Зоран Марјановић је, према том његовом суду, „исувише слаба личност“.

– Још као студент темељно сам изучавао судску медицину и судску психијатрију са психопатологијом и мислим да имам то знање и ту моћ да проценим ко јесте, а ко није у стању да хладнокрвно убије. Моје мишљење је да је Зоран само помагач у овом убиству, саучесник, на шта указују и пронађени трагови ДНК и трагови земље и блата на његовим панталонама – наводи Шешељ, који детаљно износи своју теорију злочина.

– Више нема сумње да се ДНК Зорана Марјановића налазио на Јеленином вешу. Када је убијена, жртва је пресвлачена и могуће је да је он то радио, за тако нешто он јесте способан, али уверен сам да је прави убица неко други из његове непосредне близине! Кад гледам физиономије људи који се врте у тој истрази, могу да закључим да Зоран јесте тежак психопата, али он није у стању да убије, једноставно није профил убице! Врло је занимљиво и то што тек сада Зоранов отац Владимир први пут говори о мотиву убиства, о некаквом љубавнику, моћном тајкуну. Тако нешто није се спомињало раније и врло је сумњиво зашто Владимир то баш сада потеже… – објашњава Шешељ и наставља:

КАРЛА ДЕЛ ПОНТЕ ОДРЖАЛА ОПРОШТАЈНИ ГОВОР: Одлазим због некажњених злочина

– То што су на Зорановим панталонама нађене честице блата идентичне оним које су нађене на Јелениној смрсканој глави јесте необорив доказ да је он саучесник у убиству. Сада би било јако важно да он призна све и каже шта се и како тачно десило!

Потребни професионалци

Први човек радикала додаје да је Зоран слаба, лабилна личност која ће, по његовом мишљењу, сигурно јако брзо ‘подлећи затворској ћелији’.

– Пропеваће он врло брзо ако га буду држали у самици, неће моћи дуго да издржи такав притисак. Тешко ће он то да подноси. Зоран сада једва чека да изађе и све ће испричати само да га пусте! Ако га професионални полицајци буду обрађивали, пашће он врло брзо. Ја знам једног јединог човека који у затвору може буквално све да издржи, понекад га видим у огледалу и уплашим се – каже Шешељ у свом маниру.

 

Извор: Informer.rs