Србија

Вулинови одговорили Михајловић: Ми не лажемо, немојте да се кријете иза Вучића

Покрет социјалиста данас је саопштио да је спор који имају са потпредседницом Владе Србије Зораном Михајловић зато што „правда лажи КРИК-а“ а њима брани да „на лажи одговоре“.

– Није наш спор са Зораном Михајловић зато што је рекла да треба проверити још једном оно што је проверено већ два пута. Александар Вулин је то први и затражио, већ је наш спор што госпођа Зорана Михајловић правда лажи Крика, а нама брани да на лажи одговоримо – изјавила је посланица Покрета социјалиста Ана Караџић, преноси ПС.

Како каже, Михајловић се „као и увек сакрије иза Вучића и своје сукобе покуша да представи као његове“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наш председник то никада није урадио. Ми са Вучићем немамо полемику, Вучић и Вулин се слажу да се и трећи пут све провери. Полемику имамо са Зораном Михајловић и њеним ставом да на лажи не смемо да одговоримо. Ми неистине нисмо изговорили и немојте се скривати иза Вучића – поручила је Караџић.

Михајловић је раније данас изјавила је данас да је изненађена саопштењем ПС у вези са њеном изјавом да медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса јавности и да надлежни органи, ако је потребно поново испитају „случај Вулин“.

Михајловић каже да „ако неко није добро чуо“, она није рекла ни мање, ни више од онога што је рекао председник Србије и председник СНС Александар Вучић.

Извор: Telegraf.rs/Tanjug