Србија

ВУЧИЋЕВИЋ НА ПИНКУ: Јанковићу, Јеремићу и Обрадовићу, водите своју децу на Косово, па онда критикујте Србе!

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник и власник дневног листа Информер сматра одлуку Срба на Косову и Меотхији да подрже Рамуша Харадинаја једином исправном и тренутно могућом

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Вучићевић сматра да је Харадинај био једина опција за Србе на КиМ, као и да су они сада коначно у прилици да се изборе за своја права.

Вучићевић оштро критикује опозиционе лидере који осуђују овакву одлуку Срба на Косову.

ВАШИНГТОН СЕ НИЈЕ НАДАО ОВАКВОМ ОБРТУ: Две Путинове скривене претње које ће променити светску политику

– Свака одлука унапред је осуђена. Сада сви држе морално-политичке лекције, и опозициони лидери, и Јанковић и Обрадовић, и Јеремић и Радуловић и сви. Сви су сада страшно паметни и сви сада све најбоље знају. Срби на Косову су донели најмудрији могућу одлуку, заправо једину могућу у овом тренутку. А шта су друго и могли да ураде? Па замислите да су Срби рекли да не желе да гласају за владу Рамуша Харадинаја. Зар мислите да би било мирно на Косову? Праве су луди ти опозициони лидери који наводно не знају да је Аљбин Курти најрадикалнији и најекстремнији албански политичар на Косову. Његов програм је војно освајање северног дела Косова и Метохије. Тај човек отворено прети етничким чишћењем Срба на Косову и Метохији. Зар је требало да Срби подрже таквог човека? – рекао је Вучићевић за ТВ Пинк и додао:

ЛАВРОВ ШОКИРАО ЗАПАД: Све трупе америчке коалиције које немају дозволу Дамаска морају да оду из Сирије!

– Политика Бошка Обрадовића, који је јуче дошао овде с идејом да затвори Пинк, да остави хиљаде људи без посла, своди се на одбрану Косова до последњег Србина. Геније из Чачка каже – одбрана Косова до последњег Србина. Он који би да седи у Чачку или да у Београду испија капућино, у својим оделима специјално кројеним за њега, би да води политику до последњег детета Срба са Косова. Он прећуткује да у последњих четири године немамо ниједног убијеног Србина на Северу Косова. Срби на Косову су сада коначно у прилици да се изборе за своја права – рекао је Драган Ј. Вучићевић.

Извор: Informer.rs / Pink.rs