Србија

Вучић поручио Меркеловој: Велики се познају по делима

Ангела Меркел и Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитке канцеларки Савезне Републике Немачке Ангели Меркел на изборној победи.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дозволите ми да Вас уверим да ће Србија остати прави партнер и савезник Немачке у настојањима да очува принципе демократије, као и стабилност и безбедност свих градјана старог континента – истиче се у честитки председника Вучића.

ГЕНЕРАЛ АЦО ТОМИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Хапшење Младића је изрежирано!

Вучић је напоменуо да је Меркелова још једном показала челичну одлучност да води своју земљу и градјане на путу ка бољој и светлијој будућности.

– Велики лидери познају се по својим делима, која су резултат марљивости, оданости и посвећености послу којим се баве. Подржани од стране оних који су им одани и у тешким тренуцима, постају јачи и још одлучнији да освоје битку за напредак и просперитет – наводи се у Вучићевој честитки Мекреловој.

КИМ СРУШИО АМЕРИЧКЕ АВИОНЕ И ПОТОПИО ИМ ФЛОТУ: Северна Кореја показала шта чека САД ако крену на њих!

АфД се нашла иза Хришћанско-демократске уније немачке канцеларке Ангеле Меркел, која је освојила 32,5 – 33,5 одсто гласова и Социјалдемократске странке Мартина Шулца, која је освојила 20 до 21 одсто гласова.

 

Извор: Vestionline.com / Tanjug