Издвајамо Србија

ДВЕРИ ОДБРУСИЛЕ МИТРОВИЋУ: Док ти мајмунишеш нацију, Вучић је магарчи и улази у владу са Харадинајем!

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

У тренутку када Александар Вучић признаје независно Косово уласком у владу са ратним злочинцем Харадинајем, јавност у Србији преплављена је вестима о мајмуну као главном звездом ријалитија Задруга. Од Митровићевог мајмунисања нације, далеко је опаснији покушај магарчења од стране Александра Вучића.

Српски покрет Двери је упутио званичан захтев РЕМ-у и Министарству културе да се забрани емитовање ријалити програма на националним фреквенцијама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извргавање руглу родитељства и  злоупотреба животиња само су додатни разлог да се забрани емитовање ријалитија Задруга, али и евентуалних нових покушаја да се српски медијски простор загађује на тај начин.

У овом случају грађани Србије додатно су оштећени замагљивањем, прикривањем чињенице да је Александар Вучић, који је недавно преузео потпуну одговорност за преговоре о статусу Косова и Метохије, учешћем својих представника омогућио ратном злочинцу Харадинају да направи квазивладу квазидржаве Косово.

Неколико дана пре тога, његова марионета у лику српске премијерке Брнабић, изјавила је да су Срби на Косову и Метохији мањина.

Свесни смо да је живот у Србији тежак и да режим у договору са Пинком покушава да грађанима одвуче пажњу са свакодневних проблема, немаштине, незапослености и свеукупне беде и велеиздаје, али постоје границе које никада не смеју да се пређу.

Наша граница је да нема границе између Србије и њене јужне покрајине, затим породица, родитељство и људско достојанство. Двери су и овога пута доказале да су искрени борци за добробит грађана Србије и да смо спремни да их активно штитимо без оклевања.

Грађани то од нас могу да очекују и убудуће, без резерве и без калкулација о томе да ли ће се некоме замерити.

 

Информативна служба Двери

БОНУС ВИДЕО