Издвајамо Србија

ДЕВОЈКА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА ОТВОРИЛА ДУШУ: Заболеле су ме „неистине“ у медијима, РЕШИЛА САМ ДА ОТКРИЈЕМ ИСТИНУ!

Зорица Митровић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Све за љубав… У дугој сам вези с Марјановићем, уз њега сам срцем и душом и убеђена сам да је невин“, прича Зорица Митровић (31), девојка Зорана Марјановића, који је ухапшен због сумње да је умешан у убиство супруге Јелене у априлу 2016.

Истина је да сам у дугој вези са Зораном Марјановићем. Уз њега сам срцем и душом. Заувек ћу бити с њим и много га волим. Била сам му подршка од првог тренутка. Заболеле су ме неистине у медијима и решила сам да откријем истину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овим речима почиње исповест за Курир Зорица Митровић (31), нова девојка Зорана Марјановића, који је прошле недеље ухапшен због сумње да је умешан у убиство супруге Јелене Марјановић (33) у априлу 2016.

Зорица Митровић, за коју се последњих дана спекулисало да ли је у вези с ухапшеним мужем покојне певачице, одлучила је да исприча све о страсној вези са Зораном Марјановићем, који је иначе све време после убиства супруге причао да му не пада на памет да улази у нову везу и да није преболео Јеленину смрт.

– Приче које се ових дана појављују у појединим медијима уопште ме не дотичу нити ме потресају. Не обазирем се на људе који покушавају да му науде и да га прогласе монструмом и убицом. Такође, желим да напоменем да смо се упознали после Јеленине смрти.

На првом месту, њега волим и ценим као човека. Пријатељ попут њега се чува јер, нажалост, данас је мало таквих људи као што је он. За тако квалитетног човека не бих жалила ни свој живот да дам. Част ми је што се зове мојим пријатељем, па онда све остало – прича Зорица.

Она је открила драматичне детаље детаље хапшења Зорана Марјановића. У ноћи када су га хапсили, у петак 15. априла, Зорица је била са Зораном и насрнула је на полицајце, што је и сама признала.

– Тачно је, кренула сам на полицију, али су ме зауставили пријатељи који су били ту. Да то нису урадили, не знам шта би било. Полудела сам кад сам видела да мог невиног човека воде у затвор. Велика неправда је учињена над Зораном. Свим силама ћу се борити да то и докажем јер он је недужан.

Живот га је тргао и ломио са свих страна. И након свега, ни сада га не штеди, нити пита може ли он то све?? Али јак је он, јер му Бог даје снагу за њега и за оне којима је потребан – прича Митровићева.

Усред жалости мувао другу пре четрдесетодневног помена Јелени

Зоран Марјановић, који је све време тврдио да је веран супрузи Јелени и да је у дубокој жалости, размењивао је вруће љубавне поруке с гастарбајтерком из Аустрије. Зоран се пре четрдесетодневног помена убијеној Јелени дописивао са извесном Радом М. из Беча, родом из Коцељеве. Наиме, у ноћи између 10. и 11. маја, непосредно пред помен покојној супрузи, Зоран се сатима дописивао с Радом М., којој је писао о „праведницима, Христовим витезовима који најављују његов поновни долазак“. Дописивање су започели у поноћ, а после три сата континуиране преписке с ласцивним, сексуалним тоном, причали су и о покојној Јелени. Зоран је чак послао Ради слику на којој је наг до појаса. Рада је преписку са Зораном показала медијима, а касније је тврдила да је наводно у улози заводнице послужила као сексуални мамац на који је удовац убијене певачице требало да се упеца. Марјановић је тада демантовао било какву везу с Радом и тврдио да му је све намештено.

Зорица каже да се заједно с породицом Марјановић бори за свог партнера.

Ангажовали смо тим најбољих адвоката, врло успешних у доказивању небројених покушаја намештаљки. Земљу и васиону ћемо окренути, али ћемо доказати да је ово покушај намештаљке недужном човеку, до Бога ћемо их терати осим ако неко не поручи и убиство за мене, јер много причам за њихов укус.

Али ту је Зоранова породица, која је часна и поштена, која је уз њега и која ће за истину и правду дати живот ако треба. Борићемо се сви да га избавимо из затвора – завршава она.

Десила нам се велика љубав

Зорица открива како се упознала са Зораном и како је почела њихова љубав.

– Упознали смо се преко друштвених мрежа после несреће која му се догодила. Од почетка сам била убеђена да је невин и да он нема везе с убиством Јелене. Покренула сам на Фејсбуку групу Подршка Зорану Марјановићу и покушала да га одбраним од свакодневних напада и неистина.

После неколико месеци смо се упознали и тако је почела наша љубав – прича Зорица и још једном негира да су се они познавали и били у вези пре него што је убијена Јелена Марјановић.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Информер.рс / ало.рс