Издвајамо Србија

ЕКСКЛУЗИВНО! Ових 5 ТРАГОВА Зорана Марјановића повезује са убиством супруге Јелене!

Фото: Јутјуб

Ухапшеног Зорана Марјановића најмање пет конкретних трагова директно повезује са убиством супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016. у Борчи, потврђују за Информер у полицији и тужилаштву!

Наши саговорници не крију да су револтирани иступима Марјановићевих адвоката који ових дана у јавности упорно покушавају да тврде како је потпуно невин човек у затвору.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Истина је да ми још немамо чврст доказ да је Зоран убица, али имамо необориве доказе да је он учествовао у том злочину! – каже један од наших извора, инспектор ангажован у овој истрази.

Пет доказаних чињеница које терете Зорана:
1. На блату на Јелениној глави и коси нађен је његов ДНК
2. На Зорановим фармеркама било блато са места злочина
3. Мужевљев ДНК траг нађен на Јецином мобилном телефону
4. Зоранов биолошки траг утврђен на гаћицама убијене жене
5. И на гумици за косу на месту злочина био Зоранов ДНК
Како сазнајемо, у питању су Зоранови ДНК трагови на Јелениној коси, глави и личним стварима, као и трагови блата на његовим фармеркама, које је апсолутно исто као и блато са места злочина, у каналу поред насипа у Борчи!

Прво и најважније, кључан је Зоранов ДНК нађен на блату у коси и на глави мртве Јелене. То значи или да ју је он лично усмртио неким тупим предметом са чак 34 ударца у главу, или је помогао убици тако што је вукао Јеленино онесвешћено тело од насипа, где је претучена, до канала, где је издахнула… – објашњава наш извор.

Други кључни доказ јесу трагови блата нађени на Зорановим фармеркама, који су по саставу потпуно идентични блату које је нађено на Јелениној глави и коси.

– Зоран је у више наврата лагао полицију и упорно тврдио да никад није био на насипу и у каналу где је нађен леш, али трагови блата то потпуно демантују. Сада знамо, он јесте био на месту злочина у време злочина. И то ће на суду бити доказано – наводи наш извор.

Зоран је, кажу у полицији, од почетка био сумњив инспекторима јер је у првим недељама истраге његов ДНК нађен на личним стварима убијене Јелене.

– Зоранов ДНК пронађен је на Јеленином телефону и гумици за косу који су нађени на месту злочина. Његови биолошки трагови утврђени су и на унутрашњој и спољашњој страни њених гаћица. Међутим, тужилац је тада сматрао да то није довољно за хапшење, под образложењем да су Зоран и Јелена били у брачној заједници и да су његови биолошки трагови могли и у другим околностима завршити на њеним стварима – каже наш саговорник.

 

Извор: Информер