Србија

ЗАРАДИЋЕ БРДО НОВЦА Шешељ: Улазим у „Парове“!

Шеста сезона „Парова стартује у суботу 16. септембра, а продукција је припремила велико изненађење за гледаоце.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Радикала Војислав Шешељ улази у вилу „Парова“, а око његовог учешћа преговарао је уредник Хепи телевизије Миломир Марић.

Шешеље је за „Српски телеграф“ потврдио отворену могућност да се опроба као ријалити играч и открио који су услови под којима пристаје да се појави у оваквом шоу-програму.

ТОДОРИЋ И ХРВАТСКА У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ ЗБОГ ПРЕВАРЕ: Прво их тужили Руси а сада и Американци

„Улазим у „Парове“, Марић ми је обећао милион евра за учешће. План је да то буде за који дан јер нова сезона почиње сада у суботу, а ја ћу се појавити који дан после, чим ми исплате цели милион. Ако ми не исплате све паре ништа онда, могу слободно да забораве на мене“, поручио је Шешељ, који ће у том случају ући међу станаре, али искључиво као гост.

У прилог изјави лидера радикала иде и најава продукције о самом почетку ријалити програма, где су најавили улазак доктора и вишедеценијског посланика у парламенту.

„Истина је да ће међу такмичарима бити доктор и деценијски посланик у нашем Парламенту“, потрвдили су у продукцији „Хепи“ телевизије и додали:

„Увек идемо корак даље и у скалду са жељама наших гледалаца. Наш ријалити није парада шунда, кича и неукуса, већ и програм у којем нешто треба и да се научи. Показали смо и наишли на велику подршку гледалаца, док смо мирили завађене чланове породица, помагали да победи љубав, изводили такмичаре на прави пут, а нисмо се ругали њиховом несналажењу у животу и невољама које су их снашле.

НИКО НИЈЕ ТИШЕ ГОВОРИО, А ДА СЕ ДАЉЕ ЧУО: На данашњи дан рођен свети ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ

„Ова сезона ће померити границе и показати да је ријалити место где може много тога корисног да се научи“, откривају из продукције.

„Прошло је време вике и секса пред камерама, наша продукција не тапка у месту, еволуирамо далеко брже пре осталих, па ни не чуди што водећи ријалити играчи прво бирају да дођу пред наше камере. Одавде излазе као звезде. Машина продукције и играча до сада је доносила резултате, јер су радње пред камерама биле пре свега у скалду са животима грађана и гледаоци су се проналазили у причама. Остаје да се види, како ће гледати на ове новитете“, закључили су са телевизије „Хепи“.

 

Извор: Srpski telegraf

 

Бонус видео: