Србија

Зорана: У земљи у којој смо имали Багзија, хитно се мора истражити пресецање Вучићеве колоне

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила да се хитно мора истражити све што се догодило у суботу, када је била угрожена безбедност председника Србије.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је поготово важно, како одаје, јер је утврђено да је реч о људима који су с оне стране закона и о којима полиција већ има довољно информација.

– У земљи у којој смо имали једног Багзија мора се до најситнијих детаља испитати овај инцидент и утврдити прави мотив насилника који су имали удес са колоном у којој је био председник Србије – навела је Михајловић у изјави за јавност.

КУВА У ВОЈВОДИНИ! Спрема се „марш војвођанских застава“ и борба за независност – ОДРЕЂЕН И ДАТУМ!

Она је указала и да Влада Србије и полиција морају да учине све што могу да са наших улица уклоне трговце наркотицима, насилнике и хулигане и све друге криминалце, јер у оваквом дивљању у саобраћају какво је било у суботу могу да страдају и нечија недужна деца.

– Србија мора да буде сигурна и безбедна земља за све грађане, а онима који крше законе место је иза решетака – поручила је Михајловић, саопштено је из њеног кабинета.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да је у суботу на колону возила под пратњом, у којој се налазио председник Србије налетело возило марке „бентли“ и да је полиција привела три особе и започела истрагу.

 

Извор: Vestionline.com

 

Бонус видео: