Србија

ЗОРАНОВУ ЉУБАВНИЦУ ПРИВОДЕ НА САСЛУШАЊЕ?! Каква је улога Зорице Митровић у убиству Јелене?

Фото: Јутјуб

После открића да је Зоран Марјановић познавао Зорицу Митровић и пре убиства супруге Јелене, као и да је ишао код ње неколико сати након сахране, полиција ће звати Зорицу на саслушање

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шокантно откриће да се Зоран Марјановић познавао са Зорицом Митровић и пре убиства његове супруге Јелене Марјановић даје овом случају нови правац који је усмерен ка откривању не само мотива него и свих учесника у стравичном злочину.

Како пишу београдски медији, истрага ће ићи и ка евентуалној умешаности Зоранове љубавнице у убиство 2016. године и она ће бити позвана на саслушање у МУП.

СКАНДАЛОЗНО: Апелациони суд укинуо пресуду Мирославу Мишковићу за утају пореза

Марјановић је ухапшен 15. септембра ове године због сумње да је убио Јелену и налази се у притвору.

– Испоставило се да су Зоран и Зорица слагали да се нису познавали пре Јелениног убиства. Више од годину дана Марјановић је пласирао срцепарајуће приче о наводно великој љубави са Јеленом, заклињући се да ће заувек остати сам. Његова мрачна тајна је сада откривена, а најбизарније је је што је 7. априла након Јеленине сахране, већ уговарао одлазак код нове девојке – рекао је за београдске медије извор упућен у истрагу.

По речима саговорника и Зорица је слагала да није пре Јелениног убиства познавала Зорана, а веома је чудно како се за тако кратко време зближила не само са Зораном већ и са његовом породицом и да је убрзо прешла да живи код Марјановића у Борчу. Како каже она се чак јавно хвалила да би живот дала за Зорана и да не може да живи без њега.

ЕРДОГАН: Косово није држава!

– Треба испитати улогу не само чланова породице марјановић, него и Зорице Митровић. Ово откриће може да донесе обрт у истрази јер је Зоран у време убиства увелико имао љубавницу. Сасвим је логично да и Зорицу позову на саслушање – закључује за београдске медије извор упућен у истрагу.

 

Извор: Telegraf.rs / informer.rs