Издвајамо Србија

ЗОРАНОВ ОТАЦ ПРОГОВОРИО: Цело време смо знали ко је УБИЦА, из страха смо ћутали! ЈЕЛЕНУ ЈЕ УБИО ТАЈКУН! (ВИДЕО)

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Прочитајте прву изјаву Владимира, оца Зорана Марјановића након што му је син ухапшен…

Владимир Марјановић тврди да је Зораново хапшење само фарса, и одмах оптужио покојну снају Јелену да је имала љубавника!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Прави убица је Јеленин љубавник, тајкун Александар Радованов! Ћутао сам све ово време јер сам се бојао да ће ми неко убити децу! Од првог дана сви знамо име убице, али смо мислили да полиција поштено ради свој посао.

Кад оно, да би прикрили трагове и сачували тајкуна који држи пола Београда, они хапсе мог Зорана! Јелену је убио Радованов, њен љубавник, јер је хтела да га остави – огорчен је старији Марјановић и додаје:
– Ко зна шта ће бити с нама и шта нам се пише, јер смо немоћни. Сви су јачи од нас. Само молим Бога да ми неко не убије сина у затвору, па да кажу: „Убио се сам, није могао да издржи“ – јадао се Јеленин свекар.

Марјановић је јуче напустио ријалити Задруга, у који је ушао да би, како је рекао, испричао истину о себи и убиству своје супруге. Ријалити је напустио, како је јуче наведено, јер му је Социјална служба дала рок од осам дана да не би остао без старатељства над ћерком Јаном (6).

Таблоиди су месецима опседали кућу Марјановића, а истрага убиства дуго је на насловним странама.

Јелена је убијена 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Након тога су почеле да се појављују разне верзије овог злочина, а чланови породице су ишли и на полиграфско испитивање које су, како је тада речено, прошли.

Погледајте шта је Владимир Марјановић говорио пре годину дана у емисији „Ћирилица“

 

Извор: информер.рс / Србија јавља