Издвајамо Србија

ЗОРАН ПЛАКАО НА КОЛЕНИМА КРАЈ ТАШТИНЕ ПОСТЕЉЕ: Марјановић молио за опроштај Јеленину мајку на самрти!

Тешко оболелу Зорицу Крсмановић, мајку брутално убијене певачице „Гранда“ Јелена Марјановић, редовно је посећивао на Војномедицнској академији зет Зоран Марјановић. Он је ташту молио за опроштај, што је покренуло сумњу да је умешан у убиство супруге.

„Ено га, сад моли Јеленину мајку за опроштај. Себе криви за њену смрт“, само је један од коментара које су пацијенти на ВМА размењивали у септембру 2016. године, сваки пут кад би видели удовца убијене певачице како клечи и плаче поред кревета њене тешко болесне мајке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нису заостајали ментари попут: „Ма он ју је сигурно убио“ или „Види како га убија савест“, али је чињеница да свакодневни сусрети Зорице Крсмановић и Зорана Марјановића никога од присутних на ВМА нису остављали равнодушним. Слика тешко болесне жене која једва говорила, а коју је сваки пут искрено обрадовала посета зета који није могао да задржи сузе, потресла је чак и оне најострашћеније у коментарима.

„Зоки мој, када си ти дошао, сунце ме огрејало“, говорила је Зорица Крсмановић док ју је зет држао за руку. Зоран је ташти донео и слике унуке Јане, за коју се она стално распитивала.

Наш извор са ВМА каже да је тешко болесну Зорицу мало орасположило када је видела слике мале Јане.

„Као да је добила снагу, измамиле су јој осмех фотографије мале Јане. Суза је сузу стизала, али је Зорица све време гледала у телефон“, додао је наш саговорник. Зорица Крсмановић собу је делила са још две пацијенткиње, а Зоранова посета ју је сваки пут обрадовала.

„Када је Зоран ушао у собу, није могао да заустави сузе видевши у каквом је стању Зорица. Снажно ју је загрлио и тако су остали неколико тренутака. Клечао је крај њеног кревета, па су разговарали. Да је Зорици сусрет пријао, говори и то што се у неком тренутку насмејала и једва прошапутала: „Зоки мој, када си ти дошао, сунце ме је огрејало“ каже сведок посете.

Зорица Крсмановић мајка брутално убијене певачице Јелене Марјановић, умрла је 4. окторба 2016. године, дозивајући своју јединицу.

Подсетимо, Зоран Марјановић, који се сумњичи за убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, дуже од 24 сата је с помагачима прикривао трагове злочина, сумњају истражитељи. Они подсећају да је само неколико дана после свирепог убиства певачице, чије је тело пронађено у каналу у Црвенки код Борче 3. априла прошле године, полиција пронашла трагове хемикалија по целој кући. Зоран је ухапшен 16. септембра, након што је напустио ријалити „Задруга“.

 

Извор: Курир.рс