Издвајамо Србија

ИВАН ИВАНОВИЋ: Миломир Марић је Јосеф Гебелс напредњачке власти!

Да развојни пут од сарадника УДБЕ до агента ЦИА није велики и дуг, најбоље се показује на примеру Миломира Марића. Јавности је добро познато да је Миломир Марић био један од директних оснивача СНС-а, и да је на првом састанку у хотелу „Риц“ у Паризу на којем су присуствовали Мило Ђукановић, Станко Суботић, Александар Вучић и Томислав Николић, присуствовао и Миломир Марић, који је додуше у јавности рекао да се не сећа тог састанка.

Као један од медијских покровитеља СНС-а од самог оснивања, Миломир Марић је своје активности подигао на виши ниво током протеклих година. Почевши од организовања ријалити програма у којима окупља друштвени шљам и талог, како би пажња већинске јавности била скренута на медиокритете и тривије, уместо на горућа и актуелна питања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ријалити шоу који се догађа иза зидина ТВ Хепи, Марић је преселио и на српску политичку сцену, где је кроз медијске манипулације и спинове практично разорио и обесмислио читав политички систем у Србији.

Све је спрдња, све је небитно, све треба окренути на смех и показати народу да у Србији више нема битних тема, осим актуелности колико је пута прднуо и подригнуо Змај од Шипова и да ли је испала сиса Маци Дискрецији.

Миломир Марић је Јозеф Гебелс напредњачке власти (при чему напомињем да је карактер Гебелса за разлику од Марићевог за пример, јер је Јозеф свој живот положио за свог вођу и идеју, док Миломир у протеклих тридесет година идеје и вође мења као чарапе, све док су на власти и све док плаћају) чије идеје се спроводе преко осталих медија под контролом СНС-а, почевши од ТВ Пинк, Информера, Српског Телеграфа… и још на десетине медија који преносе његове лажи и креирају политички ријалити у Србији.

Као што сам већ навео, кључ ове игре је да се Косово и Метохија на што безболнији и неприметнији начин предају у руке шиптарских терориста и Албанске мафије, са којима је Марић стари сарадник и пријатељ.

Народ који је слуђен и без икаквог оријентира, наравно да ово не види. Тренутно седи и забавља се, гледајући ТВ Хепи и Пинк загледан у позадину старлета и не види омчу која му се лагано стеже око врата.

Пре или касније, читаво замешатељство које се сада спроводи изаћи ће на видело.

Али,бојим се да ће тај моменат бити веома касно и да ће од Србије у том моменту остати само „београдски пашалук“…

А у њему неће бити ни Миломира Марића ни Маце дискреције…

Већ само реална слика уништене Србије.

 

Извор: Иван Ивановић, Слoвословље.орг