Издвајамо Спорт

КАПИТЕН БЕСАН КАО РИС, ОСУО ПАЉБУ ПО СУДИЈАМА И КОНСТАТОВАО: Србија је најбоља у Европи! (ВИДЕО)

Капитен српске репрезентације је честитао кошаркашима Словеније освајање титуле првака Европе и историјску медаљу а онда видно бесан због дешавања на паркету и скандалозног суђења осуо паљбу.

Свирали су им четири фаула при шуту за три, нама две техничке, флопинг Васи Мицићу код фаула Драгића…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Капитен српских кошаркаша Милан Мачван изјавио је да је његова репрезентација најбоља у Европи.

– Јако ми је жао јер смо дали све од себе и нисмо то заслужили као најбоља европска репрезентација у овом тренутку. Ови момци су изгарали, дали све од себе. Поносан сам на момке, стручни штаб и лекарско особље. Дали смо све од себе – рекао је Мачван новинарима.

Србија је изгубила у финалу Европског првенства у Истанбулу, а Мачвана је посебно изнервирао судијски критеријум.

– Други пут у Истанбулу нам се дешава да имамо овакав третман. Немогуће је да се свирају четири фаула за три поена, две техничке… Чист фаул у нападу над Васи Мицићу који је свиран као техничка – казао је Мачван.

Нама се свира техничка Гудурића, кад сече контру а кад Лучић баца лопту док је наш играч сам и има сигурне поене, Драгић га фаулира и то није техничка, рекао је наш капитен.

Мачван се посебно захвалио српским навијачима, који су дошли да бодре екипу у Истанбулу.

– Физички напор, колима, то је и финансијски трошак јер немамо стандарде као што имају земље Европске уније. Хвала свима на подршци – истакао је капитен српског националног тима.

Захвалио је и медијима који су репрезентацију „испратили како треба“, уз речи: „видимо се кад буду почеле квалификaције“.

 

Српским кошаркашима ће у понедељак у 19 часова бити уприличен дочек на платоу испред Старог двора у Београду.

 

Извор: Србија јавља