Србија

КАРИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Постајем водитељ, Миломир Марић нек се спреми!

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

Карић ће водити емисију у којој ће уживо разговарати са народом

Српски бизнисмен Богољуб Карић открио је тајни план који му се већ дуже време крчка у глави.

Он је, наиме, чврсто одлучио да постане водитељ! Будући да ће „БК телевизија“ ускоро почети са емитовањем целодневног прогама, њен власник за открива да ће сада први пут изаћи пред камере као водитељ и имати своју емисију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Био сам да обиђем телевизију, узео сам камеру у руке и себе прогласио водитељем. Одлучио сам – бићу ТВ лице – рекао је Богољуб, а затим нам је открио детаље у вези са емисијом коју ће водити.

– Водићу емисију у којој ћу уживо разговарати са народом. Биће то отворени студио, свако ће моћи да се укључи и каже шта хоће. И да хвали и да куди, све ће бити без цензуре. Лично ћу водити полемику са народом који се буде јављао – истиче Богољуб.

Он је у разговору са нама бацио рукавицу колеги са друге телевизије.

– Миломир Марић нек се спреми. Бићу му опасна конкуренција. И осталима, наравно. Ма ја могу да конкуришем и славном Ларију Кингу – рекао нам је Богољуб.

Иначе, како се раније писало, Карић планира да на БК ТВ, која ће ускоро почети са радом, врати највеће звезде своје некадашње телевизије, али и да доведе тренутно најпознатије водитеље Србије.

Бизнисмен је, наводно, већ контактирао са већином некадашњих запослених на БК и понудио им одличне услове да поново буду део његовог тима. Међутим, власник некада моћне ТВ БК жели да на новој телевизији види и ауторе који су се у међувремену доказали и прославили, а нису радили за њега.

Велика водитељска имена почела су каријеру баш на Карићевој телевизији. Једна од њих је и Маја Николић, некада Јапунџа, која је тренутно запослена на ТВ „Прва“. На БК је каријеру почела и Ивана Балтић, сада лице ТВ „Пинк“, као и Јована Јоксимовић. На његовом платном списку били су и Зоран Баранац, Наташа Миљковић, Данијела Бузуровић, Верица Брадић, Славко Белеслин, Иван Зељковић, Бојана Лекић, Миломир Марић, Зоран Трифуновић и Марина Рајевић Савић.

Извор: Espreso.rs / Alo
БОНУС ВИДЕО: