Издвајамо Србија

КОБНА СВАЂА МЕЂУ МАРЈАНОВИЋИМА: Ево зашто је дошло до конфликта после ког је ЈЕЛЕНА СУРОВО УБИЈЕНА!

Јелена Марјановић убијена је највероватније дан пре пријављивања њеног нестанка, а убиству је претходила свађа. Наиме, у кући породице Марјановић у Борчи, неколико дана пре убиства Јелене Марјановић, избила је жестока свађа због писма које је било адресирано на певачицу.

Како открива рођак покојне певачице, Марјановићу су без Јеленине сагласности отворили коверту у којем је било решње суда донето после оставинске расправе и њена слагласност да се одриче стана у центру Беогада који се водио на њеног покојног оца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Поштар је донео писмо које је било насловљено на Јелену али га је Зоранов брат Милош наводно отворио и прчитао. Испоставило се да се Јелена на оставинској расправи после очеве смрти одрекла стана у центру Београда који се водио на њега. Марјановићу су је напали чим су угледали коверту говорећи јој „Како можеш да се одрекнекш стана у Београду? Да ли знаш колико то вреди?“

Она им се супроставила и рекла: „Мени то не треба!“ због чега су се још више обрушили на њу. Јелена је после тога била видно утучена и пожалила се мајци и родбини да су је Марјановићи напали јер се одрекла вредне некретнине“, наводи извор близак продици.

Подсетимо, Зоран Марјановић се сумњичи за убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, дуже од 24 сата је с помагачима прикривао трагове злочина, сумњају истражитељи. Они подсећају да је само неколико дана после свирепог убиства певачице, чије је тело пронађено у каналу у Црвенки код Борче 3. априла прошле године, полиција пронашла трагове хемикалија по целој кући.

Астролог Душан Величковић је прошле године тврдио да је убица Јелене Марјановић њен супруг Зоран и да му је у убиству помогао његов отац Владимир. Мотив је како каже била љубомора. Величковић каже да је Зоран убио своју супругу због љубавника са којим је имала везу и да је било питање дана када ће бити ухапшен.

„Ја сам једини рекао да су је убили муж и супруг због швалера, једноставно су имали страх да је тај њен не одвуче јер су они доста уложили у њу. Владимир је продао своју очевину како би уложио у њено телевизијско појављивање, тако да је имао финансијски мотив јер се осетио искоришћеним, а муж је патолошки случај, он је из љубоморе, из страха од тог њеног Александра то учинио. То су њих двојица извели јер ммају такав хороскоп, и један и други“, каже Величковић и наглашава да су Марјановићи чудна породица.

„Постоји велика вероватноћа да се ту појавила нека девојка која је трчала и асоцирала малу Јану на мајку, могуће је да су они ангажовали ту девојку да тамо трчи. Ко зна која је та са црном косом, дете је можда мислило да је то његова мјак. То је оно најгоре, што су увукли дете да буде сведок, да сведочи у корист убице своје мајке, изманипулисано је, јер дете види оно што му кажеш“, каже Душан. Додаје да је злочин добро изрежиран, а верује и да су имали инструкције са стране.

 

Извор: Курир.рс / Ало.рс / С.Џ.С. /Ј.П. / Н.Г.