Србија

Ковачевић: Избори у Београду у децембру јер СНС губи подршку

Синиша Ковачевић (Фото: Јутјуб)

Драматург Синиша Ковачевић изјавио је да мисли да ће избори у Београду заиста бити одржани у децембру, како пишу београдски медији, јер сматра да Српској напредној странци (СНС) каснији термин не одговара због тога што се подршка у главном граду круни због разних афера.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На челу Београда је све оно што је прелетело у СНС, они немају ниједног свог човека да га стави међу те „комплетне идиоте“ како то каже председник странке Александар Вучић. Кад погледате, ту групу „комплетних идиота“ чине „прелетачи“, људи који су били други или трећи ешалон неких других странака, конкретно Демократске странке или Демократске странке Србије – рекао је он.

Македонци сад певају о НАТО-у, а шта ће кад стигну први сандуци?

Према Ковачевићевом мишљењу, због свих афера тешко ће бити аргументовати како то да Београд гласа за СНС и због тога се види да је журба оправдана.

Говорећи о опозицији, Ковачевић сматра да је у неугодној ситуацији због кратког времена.

– Опозиција нема медије, новац и питање је да ли под оваквим условима опозиција треба да изађе на изборе. Али, ако опозиција негде може да добије изборе то је Београд – сматра Ковачевић.

Познати драматург каже да негује посебну врсту презира према „прелетачима“.

ЖИГ ЗВЕРИ: Почело масовно чиповање људи, и Србија добила позив!

– Данас можете оправдати прелазак у другу странку, под условом да то није СНС. Шта може човека да води у СНС осим тих лукративних разлога? А да СНС има изражене моралне стандарде кад је политика у питању, онда би ту врсту улазака у њу саму спречила – закључује Ковачевић.

 

Извор: rs.n1info.com