Издвајамо Србија

ЛУКАС УЛЕТЕО СА НОЖЕМ И БРУТАЛНО ПРЕБИО СОЊУ, ПА ПОБЕГАО ИЗ ЗЕМЉЕ: Жена изгубила свест па превезена у Ургентни!

Фолкер Александар Вуксановиц, познатији као Аца Лукас брутално је данас у 17.30 часова претукао бившу супругу Соњу Вуксановић.

Како открива извор, Соња је од силине удараца завршила у болници:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Сви смо у шоку због онога што се догодило. Не знамо шта је тачно Ацу навело на овакав поступак. Све је било у реду до јутрос када су се чули, а потом и видели када је настала жустра расправа која је прерасла у физичко насиље. Лукас је изгубио контролу и насрнуо ножем на Соњу. Он ју је толико ударао да је изгубила свест. Од силине удараца Соњи је позлило и завршила је у болници“, каже добро обавештени извор близак фолкеру.

Ово сазнање потврдио је и извор из полиције.

„Соња је Лукаса пријавила да јој је упао у кућу, почео да ломи ствари, а онда почео да је бије. Након што ју је претукао, Лукас је побегао на аеродором“, рекао је извор из полиције.

Лукас вечерас има наступ у Цириху и по свему судећи је успео да напусти земљу.

Недељама уназад нагађа се о емотивном животу популарног естрадног пара, фолкера Аце Лукаса и Соње Вуксановић. Од тога ко је ту кога први преварио, до тога да ли ће упркос свему превазићи све брачне проблеме и наставити да живе мирним породичним животом. Вест о физичком насртају Лукаса на Соњу нико није могао да очекује, будући да у последње време ништа није слутило на овако нешто.

„Соња је лекарима рекла да је добила серију шамара у пределу лица и да је у тренутку док је покушала да побегне од њега пала и задобила масницу на колену“, рекла је Соња лекарима.

Покушали смо да ступимо у контакт са Лукасом, који је одмах након што смо рекли да смо из Курира, почео да псује и залупио слушалицу.

Извор: Курир.рс / Пинк

БОНУС ВИДЕО