Издвајамо Србија

МАРЧЕЛО УНИШТИО ВУЧИЋА: Сироти председник се свађа са твитовима, јер не сме ни са ким да изађе на дуел уживо!

Марко Шелић Марчело, у јавности представљен као писац, хип-хопер и бунтовник, гостујући на ТВ Прва укључио се у прљаву кампању против председника Србије Александра Вучића, јер му наводно смета што се не појављује у дуелима уживо?!?

– Ево баш неко вече гледам код Марића, сирома председник свађа се са твитовима које је одштапао, јер не сме ни са ким на живи дуел. Доста јадно – лупио је Марчело, коме дешавања на српској политичкој сцени очигледно нису до краја позната.

Овом хип-хоперу је вероватно промакао податак да је Вучић чак 40 пута био у Скупштини и у директном ТВ преносу одговарао на питања и нападе политичких противника, што, рецимо, Борис Тадић, за чије власти Марчело није био бунтовник, никада није учинио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истини за вољу, Тадић је изашао на ТВ дуел Томиславу Николићу уочи другог круга председничких избора 2012. године. Тада и никад више.

Изашао би и Вучић на дуел противкандидату, да је у априлу ове године било другог круга, али на жалост овог хип-хопера другог круга није било.

А и с ким би то Вучић данас требало да изађе на дуел? Са Марчелом? Са лидерчићима странака који у народу не могу да сакупе ни пет одсто гласова, или са вођама ванпарламентарне опозиције?

И откуд сад кампања о ТВ дуелу? Биће да је пропали председнички кандидат и борац за вођу разједињене опозиције Саша Јанковић добио савет од амбасадорима, са којима се дружи у ситне сате, да покрене ову тему.

Као, нема везе што је пукао на председничким изборима, али Вучића би до ногу потукао у ТВ дуелу…

Па ко нормалан у то може да поверује?

 

Извор: Информер.рс

БОНУС ВИДЕО