Издвајамо Србија

МИЛОШУ ПАО АЛИБИ, ДА ЛИ ЈЕ ОН КРИО ТРАГОВЕ ЗЛОЧИНА?! Полицији јако сумњив и девер зверски убијене ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ!

Фото: Јутјуб

Милош Марјановић тврди да је у време Јелениног убиства спавао у кући, али нико од укућана то није потврдио. Када су га пре десет дана у полицији притисли око алибија, Милош се расплакао и викао: ‘Не знам више, не знам ја ништа… ‘

Он је најјачи у кући Марјановића

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Много тога указује да је баш Милош учествовао у склањању Јелениног тела и уклањању трагова злочина. Он је у тој кући физички најснажнији…

Милош, брат ухапшеног Зорана Марјановића, има убедљиво најтањи алиби од свих чланова породице Марјановић, тврде у полицији.

Зоранов брат већ годину и по дана упорно тврди да је у време убиства снаје Јелене спавао у свом кревету, али нико од његових укућана у исказима то није могао да потврди. Иако је утврђено да је Милошев мобилни телефон 2. априла 2016. у периоду од 15 до 18 часова био у породичној кући, полиција сумња да га је он намерно оставио тамо, а да је за то време уклањао трагове злочина и можда и лично бацио тело убијене Јелене у канал на насипу у Борчи!

На ову сумњу полицију наводе врло неуверљиви и нервозни Милошеви искази на бројним испитивањима. Он је тако пре десет дана, непосредно пред хапшење брата Зорана, на једном информативном разговору у просторијама београдске полиције, притиснут око алибија, почео да плаче!

– Кад смо га суочили с нелогичностима у његовим исказима, када смо му рекли да му је алиби врло климав и танак и да баш нико од укућана није могао да потврди да је он у време злочина спавао у кући, Милош је одједном почео да плаче! Викао је: Не знам више, не знам ја ништа… Понадали смо се тада да ће се сломити и рећи све што зна, али се он брзо прибрао и наставио са својом старом верзијом – преноси саговорник Информера из истраге, који каже да је Милош Марјановић после тог информативног разговора задржан у полицији више од 12 сати.

Више извора из истраге потврдило нам је да постоје снажне индиције да је Милош лагао о нестанку и убиству своје снаје.

– Током истраге казао је полицајцима да је 2. априла 2016. био са својом девојком до 15 сати. Потом је, како је тврдио, отишао кући и легао да спава све до 18 сати. Међутим, то на саслушању нису потврдили ни његов брат Зоран, ни родитељи Владимир и Зорица. Они нису знали да објасне где је био Милош у време Јелениног нестанка. Изгледа да нису успели да ускладе баш све детаље приче – објашњава наш саговорник, и додаје:
– Много тога указује да је баш Милош учествовао у склањању Јелениног тела и уклањању трагова злочина. Он је у тој кући физички најснажнији.

Милош је иначе најинтригантнији члан више него необичне породице Марјановић. На сликама које је пре Јелениног убиства качио на друштвеним мрежама види се његова склоност ка „даркерском“ и секташком облачењу и шминкању, а све скупа неодољиво подсећа на сатанизам.
Међутим, у последњих годину и по дана он је драстично променио имиџ, па сад носи кариране кошуље, светле панталоне и ципеле и, осим необичне фризуре, ништа више не подсећа на „старог Милоша“.

Ћерку Јану редовно контролишу

Јану Марјановић, ћерку Јелене Марјановић, свакодневно посећују радници Центра за социјални рад, како би се уверили у каквом окружењу одраста.

– Ако приметимо било какву неправилност или да Јана има било какав проблем, реаговаћемо одмах. Њена права морају бити максимално заштићена – рекли су нам јуче надлежни.

Један од наших саговорника каже да могући мотив стравичног злочина треба тражити и у веома компликованим односима између Марјановића и Јеленине породице Крсмановић.

– Марјановићи су у данима након Јелениног убиства у јавности стално потенцирали причу како су сви били у складним односима, да су се сви волели и поштовали. Али убрзо је у истрази на видело почела да избија истина да се две фамилије не подносе, као и то да Јелена није била у сјајним односима са Зорановим родитељима и братом – објашњава он.

Информер је још у мају прошле године пренео да је Владимир Марјановић извређао Јеленине тетке, што нам је потврдила њихова комшиница.

– Владимир им је у бесу дословце рекао: Ви сте обичне сељанчуре, а ни ваше дете није било боље! Да знате да Јелена није била ни цвећка ни светица – испричала нам је тада комшиница Јелениних тетака.

Подсетимо, певачица Јелена Марјановић је 3. априла 2016. пронађена мртва, смрскане главе, у каналу покрај насипа у Борчи. Обдукцијом је утврђено да је убијена дан раније, са чак 34 ударца у главу тупим предметом, највероватније каменом. Сумња се да је убијена у купатилу породичне куће у Борчи, после свађе и туче са Зораном. Још није познато ко јој је задао смртоносне ударце, Зоран или неко други од укућана, али је готово извесно да су сви умешани у прикривање злочина.

Зоран је 15. септембра, после 17 месеци истраге, ухапшен због сумње да је убио супругу и тренутно се налази у притвору.

 

Извор: Информер