Издвајамо Србија

МИТРОВИЋ НАЗВАО ОБРАДОВИЋА МАЈМУНОМ: Бошкић је навучен као мајмун, могао је ући у Задругу као примат али…

Власник Пинка Жељко Митровић оштро одговорио лидеру Двери Бошку Обрадовићу!

Покрет Двери Бошка Обрадовића јуче поподне издао је саопштење у ком се каже да под хитно треба забранити емитовање ријалитија „Задруга“ јер постиче трговину људима!

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски покрет Двери захтева од РЕМ-а да забрани емитовање ријалитија „Задруга“ јер се у њему, наводе, најгрублје крше права детета и основна људска права. И то би било тако да у „Задругу“ није ушло младунче мајмуна! У саопштењу се наводи и да ће у ријалити учествовати и беба и да се тиме „директно и свирепо крше права детета“, као и да је ово експлицитан пример „трговине људима на који нико не реагује“.

Власник телевизије Пинк и идејни творац Задруге реаговао је данас на ово саопштење Двери.

– Поштована господо из Двери! Како је цела Србија јуче видела како је један обичан мајмун испао паметнији, мудрији али и луциднији од свих вас из ваше цењене партије, која је истини за вољу мања и од броја учесника у ријалитију „Задруга“ и са све кафе-куварицама мозе стати у један мало већи комби, желим да вам напишем и дам пар добронамерних савета како следећи пут не би били предмет подсмеха целе Србије! Прво ви који би да укидате, стрељате и палите морате да знате да такве амбиције немају више ни животиње, а ни мајмун који је јуче показао целој Србији да је шармантнији и паметнији од свих вас заједно укључујући и вашег немуштог вођу Бошка Обрадовића који још увек онако униформисано неинформисан, јефтино улицкан, није разумео да ријалити програми постоје и у Немачкој и у Америци и у Русији и у Кини – написао је Митровић у саопштењу.

– Ја лично разумем да је Бошкић нервозан јер су га јуче навукли као мајмуна и да је као такав могао да можда и уђе у „Задругу“ у категорији примата, али нажалост ми мајмуна у „Задрузи“ већ имамо тако да Бошкић мора да се прво докаже да неће као задња „Сојка“ писати саопшетења о стварима које се нису десиле, а политички придиковати онима који своје послове у потпуности усклађују са савременим светом! Ја такође разумем да је термин „савремени свет“ за Бошкића ужасавајући, јер би Бошкић да погаси и телевизије и ријалитије и телефоне и интернет и новине и радио станице и неистомишљенике, али и све људе слободног духа, а посебно оне који воле животиње и на опште запрепашћење свих звери из Двери не уводе људске бебе у ријалити! – наводи се у саопштењу које је потписано са „Жељко Митровић љубитељ и људи и животиња“.

 

Извор: Ало

БОНУС ВИДЕО

Смех до суза