Издвајамо Србија

МИТРОВИЋ ОБРАДОВИЋУ: Да си на власти, ти би клао, убијао, вешао противнике! Психопато, лажи ћеш морати да докажеш!

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић реаговао је на лажне оптужбе и претње које је тој телевизији упутио лидер Двери Бошко Обрадовић. Отворено писмо власника ТВ Пинк преносимо у целини

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Више нема дилеме да би ти да си којим случајем на власти, брутално клао, убијао, вешао, хапсио, затварао и то све оне који мисле различито од тебе од телевизије Н1, али и од оних чија политика није једино „Вучићу педеру“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као и сваки други психопата измишљаш, лажеш али и спроводиш насиље и терор над онима који говоре истину.
А да би били сасвим јасни и Србији појаснили колики си лажов ти ме слободно исправи ако нешто у мом писму није истина.

Пинк редовно измирује плате према запосленима, Пинк редовно измирује све своје пореске обавезе према држави, Пинк за разлику од вас води сваке године децу без родитеља на летовање али брине и о другим социјално угроженим категоријама, Пинк учествује у готово свим акцијама од друштвеног значаја, Пинк воли и људе и животиње, Пинк ових дана обара све рекорде гледаности и због тога има подршку од преко пет милиона људи у Србији по званичним подацима.

Пинк редовним измиривањем својих обавеза према држави плаћа и ћевапе које бесплатно једеш у скупштини.
Посланици додуше кажу да поједеш много више лука него ћевапа, али то није разлог да нам испред зграде где те дочекасмо роцк музиком и бананама и то Микијевим, ти испушташ задах несвераних ћевапа са луком које ти ми плаћамо.

Ја разумем, да си љут што сам вас преценио кад поменух да вам цела странка стаје у један комби јер се испоставило да сте до Пинка дошли на два тротинета без приколица али драги Бошкић, није то разлог да грубо насрћеш на приватну својину и уређивачку политику приватног медија.

То што се теби привиђају камере по тоалетима мораћеш да докажеш на суду као и све остале патолошке лажи које су својствене параноидним психопатама што ћемо и доказати наредних дана.

Види Бошкић док сам ја власник, директор и главни и одговорни уредник Телевизије Пинк ни ти ни твојих пет симпатизера нећете управљати ни уређивати моју телевизију ни ову ни осталих 54 које се емитују у 17 земаље широм света.

Ја, за разлику од тебе, овај груби притисак на слободу медија нећу пријављивати ни домаћим ни страним организацијама које се баве слободом медија, а посебно нећу као ти трчкарати код америчког амбасадора јер поред свега мислим да какав год да си ипак си наш а помало и Задругин.

Независани и самостални Жељко Митровић

 

Извор: Пинк.РС

БОНУС ВИДЕО