Србија

Михајловићева: Ако се неко не слаже са мишљењем председника Србије онда…

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Министарка Зорана Михајловић каже да је изненађена саопштењем Покрета социјалиста у вези са њеном изјавом о случају „Вулин“.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министарка грађевинарства је у четвртак изјавила да медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса јавности и да надлежни органи, ако је потребно поново испитају „случај Вулин“.

Михајловић, која је функционерка СНС каже да „ако неко није добро чуо“, она није рекла ни мање, ни више од онога што је рекао председник Србије и председник СНС Александар Вучић.

ЛАУФЕР УСПАНИЧИО ДРЖАВНИ ВРХ: Идем до врха власти, Ћоки није Човић већ Магистар Шешељ, зато је побегао у Хаг

– Можда чак и мање. Мислим да смо сви чланови владе и да је некако потпуно природно да се гледа и да све буде транспарентно. Колико дуго се гледала и истраживала рецимо имовина Александра Вучића? Колико су медији истраживали моју имовину? Мислим да је све то потпуно нормално. Ја сам одреаговала зато што мислим на сигурноност и стабилност владе – рекла је Михајловић.

Она је додала да нема потребе да полемише са посланицом Покрета социјалиста.

ПУТИН УДАРА ХРВАТЕ ПО ЏЕПУ: Дуг Агрокора према Русији и руски новац МОРАЈУ ДА БУДУ ВРАЋЕНИ РУСИЈИ!

– Ако се неко не слаже са мишљењем председника Србије онда нека то каже. Да се Покрет социјалиста сада не наљути али мислим да исхитреним саопштењима заиста чине штету свом председнику – рекла је Михајловић.

 

Извор: Vestionline.com / Tanjug