Издвајамо Србија

МУП НАЈАВИО: Ускоро почиње блокада по свим градовима у Србији, ево зашто…

МУП наводи да је синоћ демонстрирана спремност да се у најкраћем могућем времену сви ресурси подигну на највиши ниво деловања

Министарство унутрашњих послова саопштило је да је у ноћи између петка и суботе на територији полицијских управа Београд и Пријепоље спроведена свеобухватна контрола саобраћаја са циљем проналаска особа са потерница, наркотика, нелегалног оружја и проналаска предмета који потичу или су у вези са извршењем кривичног дела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

МУП наводи да је синоћним поступањем демонстрирана спремност припадника Министарства да у најкраћем могућем времену подигну своје ресурсе и поступање на највиши могући ниво, како би се заштитила безбедност грађана, њихова имовина и обавила контрола људи и возила, при чему је могућност бекства сведена на минимум.

Министарство закључује да су акције успешно извршене у Београду и Пријепољу и да ће такве активности и убудуће бити настављене на територији свих полицијских управа.

Полиција је у петак увече око 23 сата блокирала одређене прилазе и излазе из Београда, као и путне правце око града. Полиција са дугим цевима обезбеђивала је неколико пунктова и није био дозвољен пролаз ка граду, а како преносе медији све је трајало око сат времена.

 

Извор: Телеграф.рс