Издвајамо Србија

НАПАД НА НОВИНАРКЕ ИЗ РЕАЛНОГ УГЛА: Неко овде лаже! (ВИДЕО)

Када се председник Србије Александар Вучић укључио у осуду насилника који је насрнуо на извештаче ТВ Пинка, обавестио је јавност да је повређене новинарке посетио у болници. Навео је да је Гордана Узелац добила ударац „између браде и уха и да има потрес мозга, док Мара Драговић има напрснуће ребра“. Свако насиље над било ким је за осуду, али због чињенице да је инцидент политички злоупотребљен, Вести-онлине су се потрудиле да посложе коцкице поменутог инцидента. О недоследностима до којих смо дошли, просудите сами.

Обе новинарке, иначе, биле су обучене у црно, али је Мара Драговић била у панталонама, а Узелац у сукњи. Ударац између браде и уха, о којем прича Вучић, добила је женска особа у панталонама, дакле, Драговић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Интересантно је и то да на сајту ТВ Пинк објављују информацију која је контрадикторна.

Тако се каже да је ухапшен  „Д.В. који је на протесту присталица Двери испред телевизије Пинк, којем је присуствовало око 250 људи физички напао и ударио новинарке ТВ Пинк Гордану Узелац и Мару Драговић“. Већ у следећем пасусу се наводи да је „на снимку телевизије Пинк забележен тренутак када један од учесника протеста напада и обара Гордану Узелац.

Забележен је и моменат када се други учесник протеста у трку залеће ка новинарки Мари Драговић, али га је зауставило обезбеђење телевизије.“

Проста логика каже, од ударца у главу не може да напрсне ребро, а један нападач не може да се појављује у два тела, на истом простору и у малом временском размаку.

Ко је несрећник из Гуче?

Како је објавио Глас Западне Србије, Д. В. (46) из Гуче, који је изазвао инцидент на протесту у Београду, био је у припитом стању и реаговао је у афекту. Д. В. је пре три године остао без посла након пропадања Индустријског комбината у Гучи. Живи са мајком и једини приход има је њена пензија. Они који га познају кажу да се никада није сукобљавао и да није правио инциденте, а јучерашњи догађај за многе је био изненађење.

 

 

Извор: Vestionline.com