Издвајамо Србија

НАЈВЕЋА ТАЈНА МАРЈАНОВИЋА! Зоран има сина с љубавницом Зоком Митровић!? Рођен је само две године после Јане!

Фото: Јутјуб

Зорица Митровић (31), девојка Зорана Марјановића (39), осумњиченог за брутално убиство супруге Јелене (33), као змија ноге крије идентитет оца свог четворогодишњег сина

Митровићева је након Зорановог хапшења обелоданила да су у љубавној вези, а убрзо су почеле да колају приче да је отац детета управо Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сумња је увећана после Јелениног убиства, када се Зорица уселила са дететом код Марјановића, а нарочито после изјава извора о фрапантној сличности између наводног оца и сина.

Према речима извора Српског телеграфа блиског Митровићевој, она из првог брака има ћерку, која живи са оцем, а мајка је и дечака (4), о чијем оцу се не зна ништа.

Да ли Зоран осим ћерке Јане и сина Уроша, има још једно дете, засад није утврђено јер ниједна од породица није желела да да изјаву за медије.

Да ли је дете њихово истражује и полиција, која сумња да би то могао да буде мотив за стравичан злочин.

– Све је могуће, па чак и то да је Зорица сина добила са Зораном и то док је он увелико био у браку са Јеленом. У време кад је Зоричин син рођен, Јана је имала две године. Шта је ту истина, то нико не зна. Види се да су Зорица и Зоран заљубљени једно у друго, а колико је она опчињена њиме, види се и по тиме шт га грчевито брани и упорно тврди да он није крив за убиство супруге – прича саговорник „Српског телеграфа“.

Како додаје, Митровићева је познаницима показивала фотографије сина, али је остала мистериозна кад је реч о његовом оцу.

– Раније је причала да не може да открије ко је отац малишана јер је он ожењен. Случајност или не и Зоран је тада био у браку.

Иначе, остао сам у шоку када сам видео дете. Много личи на Зорана, буквално су идентични. Та сличност је запањујућа, нарочито кад се малишан упореди са фотографијама објављеним у јавности на којима је Зоран имао десетак година. Толико личе да сам на први поглед помислио да су отац и син – каже извор Српског телеграфа.

 

Извор: република.рс