ИНФО Србија

Најновији обрт у истрази: Јелена Марјановић убијена много раније него што се мисли, тајни сведок побија Зоранове речи

Фото: Јутјуб

Ово баца сенку на наводни разговор мајке и ћерке док је Јелена Крсмановић трчала на насипу. Сада није познато да ли је Јеленина мајка заиста разговарала с певачицом или је неко симулирао њен глас

– Последњи пут да је неко видео живу Јелену Крсмановић, а да није члан породице Марјановић, било је у петак, 1. априла, у 17.30 сати, истог дана је могла да буде убијена – каже Теодора Крсмановић (19) из Краљева, сестра од стрица убијене певачице Јелене Крсмановић.
Она је у потресној исповести испричала зашто се породица одлучила да ангажује приватне форензичаре, као и до којих фрапантних закључака су током истраге дошли.

Један од најинтересантнијих података је управо онај на који многи докази наводе – Јелена је могла да буде убијена много раније него што је то породица Марјановић пријавила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Крсмановићи, фамилија убијене певачице, тврде управо да она није убијена на насипу у Црвенки, где је њено тело пронађено 3. априла 2016. године после око 20 сати потраге.

– Причали смо са форензичарима које смо ангажовали, и они су нам рекли да није убијена на насипу – наводи сестра Јелене Крсмановић.

Јелену су у петак последњи пут видели живу људи који нису чланови породице Марјановић.

– Она је последњи пут виђена у петак, 1. априла, у 17.30 сати. Након што је узела дете из вртића и одвезла васпитачицу кући, кренула је ка свом дому. Могла је бити убијена исте вечери јер је после тога нико није ни видео ни чуо – истиче Теодора која је одлучна у намери да морају разрешити убиство њене сестре.

Ово баца сенку на наводни разговор мајке и ћерке: наводно, Јелена Крсмановић је, док је трчала на насипу, у неком тренутку телефоном позвала своју мајку с којом је кратко разговарала. Међутим, сада није познато да ли је Јеленина мајка заиста разговарала с певачицом или је неко симулирао њен глас.

Како истиче Теодора, њена породица ангажовала је Центар за форензичка испитивања како би се дошло до нових доказа.

– Договорили смо се да све податке које сакупимо доставимо полицији и тужилаштву јер нам је било битно да не постоји сујета, већ да се реши убиство – закључује млађа сестра убијене певачице с којом је, иначе, била јако блиска.

Центар за форензичка истраживања из Новог Сада укључио се у истрагу о убиству Јелене Крсмановић на захтев породице, а осим детаља који указују сумњу на време убиства, појавио се и сведок који побија речи сада ухапшеног супруга.

Како је рекао директор Центра Ненад Шипка, тајни сведок јавио се пре месец дана са информацијама које су потпуно супротне од оних које је досад износио Зоран Марјановић.

– Тај сведок је тврдио да је видео Зорана на потпуно другом месту од оног који је он помињао. Био је код рампе после Црвенке сам са ћеркицом Јаном. Јелене није било ни на видику – наглашава Шипка.

На наводе Владимира Марјановића, оца Зорана Марјановића, да је у убиство умешан и тајкун, љубавник певачице, млада Теодора одсечно тврди да тако нешто није могуће.

– Немогуће је да је Јелена била у вези с другим мушкарцем јер је нон-стоп била у кући и имала обавезе око ћерке, била је породична жена. Сви су знали где се она тих дана кретала. Кућа, вртић, посета мајци у болници. Друго, апсолутно је нон-стоп била са Зораном, и никада се нису одвајали. Чак и када је била ван куће, нон-стоп је била на вези с њим, а притом јој је читао све поруке – и на телефону и на Фејсбуку – наводи Јеленина сестра.

Извор: (Telegraf.rs)