Издвајамо Србија

НА ВЕСТ ДА ЈЕ ЈЕЛЕНА УБИЈЕНА ЗОРАН ОСТАО ХЛАДАН КАО ШПРИЦЕР: Ево зашто су инспектори почели да сумњају у њега

Инспектори који су саслушавали Марјановића били су шокирани реакцијом када му је саопштено да је Јеленино тело нађено у каналу и да је зверски убијена

Фото: Јутјуб

БЕОГРАД – Инспекторима који су радили на случају убиства Јелене Марјановић њен супруг Зоран био је сумњив од самог почетка истраге, а нарочито је сумњу на њега бацила једна неуобичајена ситуација, открива Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, када му је саопштено да му је супруга нађена мртва у каналу и да је зверски убијена, Марјановић није показао никакву реакцију, што је шокирало инспекторе који су с њим у том тренутку били у седишту београдске полиције. Таква његова реакција искусним полицајцима одмах је пробудила сумњу у његову умешаност.

Нервоза на саслушању

Подсетимо, нестанак певачице „Гранда“ Јелене Марјановић пријављен је у суботу 2. априла. Њен супруг је обавестио полицију, након чега је организована потрага по насипу, где је Марјановић пријавио да ју је последњи пут видео. Сутрадан, у недељу 3. априла, Јеленин супруг је доведен у полицијску станицу на Булевару деспота Стефана да да изјаву.

– Саслушање је почело око десет часова. Инспектори у том моменту нису имали сазнање о Јелениној судбини. Док је трајао разговор с Марјановићем, он је све време био нервозан, али је сарађивао с инспекторима и одговарао на свако постављено питање. Неколико сати касније полиција је добила потврду с терена да је нађено тело певачице и да је она убијена – наводи наш извор и наставља:

– У том моменту се за полицајце десила потпуно неочекивана ситуација. Марјановићу је саопштено да му је супруга убијена, али је он ту вест примио потпуно хладнокрвно. Инспектор је навео да је Јеленина глава измрцварена од удараца и да је свирепо убијена, али је Марјановић и тада остао потпуно равнодушан. Није пустио ни сузу, био је хладан као лед.

Наш извор наводи да је Марјановић у једном тренутку чудно погледао у полицајце, након чега је спустио главу на под.

Чудан поглед

– Сви смо били у шоку, јер смо имали много таквих ситуација да супружницима саопштавамо да су њихови партнери убијени. Обично људи почну да кукају, плачу, да се чупају за косу, или једноставно занеме од шока. Али Зоран Марјановић није урадио ништа од овога, већ је све време био смирен. Због тога су се код свих нас истог тренутка упалиле лампице – рекао је Куриров извор.

Курир је јуче покушао да ступи у контакт с члановима породице Марјановић, али нико од њих није одговарао на наше позиве и поруке.

Виши суд
МАРЈАНОВИЋ ОСТАЈЕ У ПРИТВОРУ

Кривично веће Вишег суда одлучило је да Зоран Марјановић остане у притвору.

У одлуци се наводи да му је притвор одређен због начина на који је кривично дело извршено, што је довело до узнемирења јавности.

Подсетимо, осумњиченом за убиство супруге Јелене притвор је најпре одређен због утицаја на сведоке.

Да овај основ није промењен, Марјановић би након саслушања свих сведока био пуштен на слободу. С новом одлуком, по слову закона, он у притвору може да остане до окончања поступка.

ХРОНОЛОГИЈА
2. април, 15.35 Јелена нестаје на насипу
2. април, 18.05 Зоран телефоном пријављује нестанак супруге
2. април, 20.07 Марјановић одлази у полицију да пријави да Јелене нема
3. април, 3.00 Полиција проналази Јеленин телефон на насипу
3. април, 9.30 Полицајци приводе Зорана Марјановића на саслушање
3. април, 13.11 Ватрогасац проналази тело Јелене Марјановић у каналу

ОВО ОЖАЛОШЋЕНИ СУПРУЖНИЦИ НЕ РАДЕ

-Давао интервју на дан сахране
Марјановић је на дан сахране супруге позвао новинаре у свој дом у Борчи и у интервјуу детаљно описао шта се све дешавало на дан Јелениног нестанка, како се то догодило, како ју је тражио на насипу.

-Слао секси поруке девојци из Беча
Два месеца после Јеленине смрти откривено је да је Зоран размењивао сексуалне поруке с масерком из Беча, Радом Матић. Матићева је медијима доставила садржај њихове ласцивне преписке на Вајберу, настале месец дана након Јеленине смрт. Марјановић се тада бранио да му је све намештено.

-Слагао да ће завршити последњу Јеленину песму
Одмах након Јеленине смрти Зоран је изразио жељу да заврши песму коју је његова супруга почела да снима. Он је најављивао и да ће другу строфу песме, коју несрећна Марјановићка није стигла да отпева, снимити нека од популарних певачица. Међутим, до данас та песма није завршена.

-Ишао да се види с љубавницом
Екипа Курира открила је да је Марјановић истог дана када је сахранио Јелену отишао да се види са Зорицом Митровић, с девојком с којом се, испоставило се, виђао и док је Јелена била жива. Они су и даље у вези.

-Дошао обријан на сахрану
Марјановић је на сахрану своје супруге дошао обријан и сређен. Обичаји у нашем народу налажу да се мушкарци не брију након смртног случаја, али се Марјановић на сахрани појавио свеже обријан.

-Излазио у провод након трагедије
Марјановић је често остајао будан ноћу, правдајући се радом у музичком студију, иако ниједну од наводних песама нико није чуо. Он је неретко спавао до по подне. Заправо, испоставило се да је Зоран након смрти супруге редовно излазио у великом друштву и проводио се по локалима на Новом Београду.

 

Извор: Курир.рс