Србија

Незапамћена драма у Краљеву: Кренуо да разнесе бомбом бебу и 10 људи у кући!

Полицајци су касније успоставили контакт путем мобилног телефона са Д. Ј., али упркос преговорима, он није желео да се преда

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицајци су у Краљеву синоћ, у близини аутобуске станице, покушали да ухапсе Д. Ј. (1985) због претњи да ће бацити бомбу на полицијску станицу у овом граду, али и сумње да је у претходних неколико дана извршио више тешких крађа.

ОВАКО ЈЕ МАЛА ЈАНА РАЗОТКРИЛА ЗОРАНА: Кад је ушла у ријалити, одмах му је рекла…

Међутим, Д. Ј. је том приликом извадио ручну бомбу и запретио да ће је бацити на полицајце. Полицајци су касније успоставили контакт путем мобилног телефона са Д. Ј., али упркос преговорима, он није желео да се преда.

Након тога полицијски службеници су лоцирали кућу у Улици Божидара Милуновића, где се са бомбом скривао осумњичени Д. Ј., а у објекту се, у том тренутку, налазило још десет особа, међу којима и једна осамнаестомесечна беба и четворо деце од 6 до 13 година.

Ту је била и његова девојка (15). Пошто је претио да ће бацити бомбу, полицајци су били приморани да упадну у кућу, а Д. Ј. је тада покушао да исту активира, због чега су га полицајци упуцали на лицу места да спрече крвопролиће.

ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ЗБОГ УРЛАЊА И ПРЕТЊИ МАЈЕ ГОЈКОВИЋ СЛУЖБЕНИЦИ: Излази напоље, излази сад! Видећеш ти…

Један од полицијаца је присебном и брзом интервенцијом успео је да дође до Д. Ј., пре него што је бацио бомбу, и тако спречи далеко већу трагедију у којој су могла да страдају деца и остали присутни у кући.

 

Извор: Telegraf.rs