Издвајамо Србија

ОВАКО ЈЕ МАЛА ЈАНА РАЗОТКРИЛА ЗОРАНА: Кад је ушла у ријалити, одмах му је рекла… (ВИДЕО)

Ћерка убијене певачице Јелене Марјановић, Јана, мало пре хапшења оца ушла је у ријалити, а одмах чим је видела Зорана испричала му је шта се дешава код куће.
Пошто је Зоран ухапшен одмах по изласку из ријалитија, сада се преиспитује свака његова реч коју је рекао пред камерама.

Оно што је посебно првукло пажњу је долазак њихове шестогодишње ћерке Јане.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да је Марјановић дуго у вези са Зорицом Митровић и да она живи с њима у Борчи, показује и чињеница да Зорицу и њеног сина Здравка познаје и Зоранова ћерка Јана.

– Пуно те поздравила Зорица, а поздравио те и Здравко. Плакала је чим те је видела на телевизији – рекла је Јана кад је посетила Зорана у ријалитију. Марјановић је тада питао ћерку да ли се слаже с децом у вртићу. Она је објаснила „да јој је лепо и да се мало свађа с малом децом“.

– Али они су као Здравко – рекла је девојчица.

Иначе, Здравко је четворогодишњи син Зорице Митровић, а појавиле су се чак и непотврђене информације да би он могао бити Зоранов син, што би потврдило нагађања да је он и раније био неверан.

Зокин позив

Новинарка Курира је након Јеленине сахране, 7. априла 2016. у вечерњим сатима, радила интервју са Зораном Марјановићем у његовом студију у кући у Борчи. Све време је тај разговор сниман. У једном тренутку Марјановићу је зазвонио телефон, а на линији је, како се касније испоставило, била Зорица Митровић.

– Е, Зоко – рекао је Зоран кад се јавио на телефон.
– Шта радиш? – упитала је Зорица.
– Ево овде у студију с новинарком Курира, која је с нама била од почетка, зато и хоћу све ексклузивно да јој испричам. Шта ти радиш? Јеси ми добро? – упитао је он забринуто.
– Супер! Кад долазиш? – интересовала се Зорица.
– Ево сад ћу, чим ово завршим, долазим код вас, ајде, ајде, љубим те, ајде – рекао је тада Марјановић и прекинуо везу.

Цртеж открива тајну

Јана је неколико дана након злочина у вртићу направила цртеж који је инспекторе навео на сумњу да вероватно зна више од онога што је у разговору са стручњацима првобитно рекла.

Према нашим сазнањима, у договору с полицијом, Јана је од васпитача у вртићу добила задатак да нацрта нешто чега се боји.

– Иначе, дечица тог узраста имају задатак да обраде тему „нешто чега се плашим“ или „страшна ствар“, и то се ради како би малишани несметано причали о својим страховима и на неки начин их превазишли. Управо су то искористили инспектори како би покушали да на тај начин дођу до нових информација – објашњава наш саговорник.
 

Извор: Курир.рс