Издвајамо Србија

ОВАЈ ЧОВЕК ЗНА СВЕ КОЈИ ТРЧЕ НАСИПОМ: Сви су заборавили шта је рекао кад је Јеца убијена, а то сад може бити кључно у истрази!

Фото: Јутјуб

Неколико мештана који живе близу насипа је износило исту тврдњу да убијену певачицу нису никада видели на насипу како трчи и да су уверени да Јелена није била никада међу онима мештанима Борче који трче овим насипом

Хапшење Зорана Марјановића, који се доводи у везу са убиством своје супруге Јелене у јавност је поново испливала теорија коју су пласирали београдски медији, да насипом кобног дана када је нестала Јелена Марјановић није трчала она него наводно њена двојница. Ову причу још пре годину дана потврдио је и један од мештана насеља Црвенка који је тврдио да Јелену никада није видео да трчи насипом.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све их знам, макар из виђења. То сасвим поуздано могу да тврдим јер су то увек исте особе, који ми се редовно јаве или махну. Они који не трче углавном шетају псе. Али ову певачицу Јелену никада нисам видео. Ма ни да је прошла туда, а камоли да је редовно трчала насипом – рекао је Драган М. житељ Црвенке, који 30 година живи у Борчи у близни самог насипа, а пренели су београдски медији.

Управо због тога он је тад тврдио да зна све тачно људе који на том месту џогирају, али да убијену певачицу никада није видео.

Иначе, Драган М. није био једни мештанин који је то тврдио. Наиме још неколико мештана који живе близу насипа је износило исту тврдњу да убијену певачицу нису никада видели на насипу како трчи и да су уверени да Јелена није била никада међу онима мештанима Борче који трче овим насипом.

– Људи најчешће трче викендом. Све их знам, макар из виђења. То сасвим поуздано могу да тврдим јер су то увек исте особе, који ми се редовно јаве или махну. Они који не трче углавном шетају псе. Али ову певачицу Јелену, која је убијена, никада нисам видео. Ма ни да је прошла туда, а камоли да је редовно трчала насипом.

– Ајде што је нисам видео, него никада нисам ни чуо за породицу Марјановић пре Јелениног убиства. После читам изјаву њеног супруга да је она ту трчала свакодневно, па чак и у дану кад је убијена. Не знам одакле му то?! Понављам, она да је трчала на насипу, ја бих знао за њу – рекао је он пре више од годину дана.

– Он је додао да та девојка која трчи и дан-данас, са слушалицама у ушима и телефоном. Можда мало подсећају једна на другу, јер и ова девојка има тамну косу везану у реп. Ево, баш сам је за викенд видео живу и здраву. Дакле, то није Јелена – сигуран је тада био он.

 

Извор: Телеграф.рс