Србија

ПАДА И ПОСЛЕДЊА ЗОРАНОВА ОДБРАНА! Појавио се сведок који га је видео тамо ГДЕ ЈЕ ТВРДИО ДА НИЈЕ БИО!

Сведок тврди да је видео Зорана Марјановића на сметлишту, а не код рампе, како је раније изјавио. Убијена Јелена имала девет рана на глави

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Добар пријатељ породице Марјановић једини је сведок који је осумњиченог Зорана Марјановића видео на локацији која се налази на потпуно супротној страни од оне коју је навео полицији, сазнаје Ало!

– Тачно је да постоји човек који је видео Зорана и његову ћерку Јану на рампи код сметлишта у периоду између 14.30 и 15.15. То значи да је осумњичени са ћерком био буквално за 180 степени супротно од онога што је рекао до сада – каже форензичар Ненад Шипка.

НЕ СЛУТИ НА ДОБРО! ОВА СЛИКА УПЛАШИЋЕ СВАКОГ ПРАВОСЛАВЦА У СРБИЈИ: Пао крст са цркве Светог Димитрија!

Када је Јеленино тело пронађено, а пронађено је на насипу тачно између сметлишта и рампе (на једном крају насипа је рампа, на другом сметлиште), Марјановић је дао изјаву да су он и Јана дошли из правца рампе на насип како би тражили Јелену, која је нестала током трчања. Међутим, како Шипка каже, сведок их је видео са супротне стране сметлишта, тако да се изјава Зорана Марјановића и сведока никако не подудара.

Према речима извора блиског истрази, убица није могао сам да убије Јелену и њему је најмање још једна особа помагала у злочину. Он наводи да се још утврђује ко је помагао убици и да ли јој је више особа помоћу различитих предмета смрскало главу, јер је на лобањи имала девет језивих рупа, различитих величина и облика!

– На лобањи је пребројано укупно девет кратера! Све повреде је задобила док је била жива! Од једног забадања, у мозак јој је утиснут део лобање. На том месту мозак је био разорен у виду канала дугог око два центиметра – наводи извор и додаје:

ВЛАДИМИРА ОДАО МОБИЛНИ! НА МЕСТУ ЗЛОЧИНА ПРОНАЂЕН ЊЕГОВ ТЕЛЕФОН: Погађате ко га је звао више пута у ноћи убиства..

– Истрага још није завршена. Претпостављамо да осумњичени после убиства није могао сам да уклони трагове и баци леш. Утврђује се да ли је убица могао сам да усмрти Јелену и ко му је помагао после злочина – каже саговорник.

 

Извор: Alo.rs / Informer.rs