Издвајамо Регион

ПАНИКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Мушкарац улетео у хотел узвикујући Алаху акбар!

Непознати мушкарац улетео је у хотел Беране узвикујући „Алаху акбар“(ово је Алахова земља), држећи у руци предмет налик на окидач екплозивне направе

Младић, идентификован као Дармин Ђукић (21) је, како се касније испоставило, око себе је обмотао ауто пуњач за мобилне телефоне дуг 2,5 метра чиме је, према сопственом признању, желео да заплаши запослене хотела „Беране“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Део пуњача који је држао у руци подсећа на окидач експлозивне направе.

Он је, наводно, том приликом претио присутнима у хотелу који су схватили да се ради о експлозивној направи јер је наведени предмет био повезан са његовом гардеробом, док је део са главом пуњача држао у десној руци, преноси мондо.ме.

Младић се након тога удаљио. Менаџер хотела је случај прјавио полицији која је младића убрзо ухапсила, недалеко од хотела.
Ђукић се налази у полицијском притвору, а тужилаштво још није утврдило квалификацију дела.

– Испитивањем Ђукића утврђено је да је пуњачем за мобилни телефон желео да заплаши запослене због њиховог наводног некоректног понашања према њему. Он се налази у полицијским просторијама и у току су консултације са надлежним тужиоцем у вези са квалификацијом дела – саопштено је из полиције.

 

Извор: Информер/Блиц