Издвајамо Србија

ПОГИНУЛА МАЈКА ИВАНЕ БОДРОЖИЋ: Нада је живела да истера правду о убиству ћерке, али неће је дочекати (ВИДЕО)

Нада је увек говорила да неће одустати од живота док се не буде сазнало како је и зашто умрла њена ћерка, причају наши саговорници о страдалој мајци Иване Бодрожић (31), која је 2014. нађена мртва у соби хотела „Хајат“.

НОВИ САД – Не можемо да верујемо да више нема наше Наде. Оно што је сигурно јесте да она није настрадала намерно, напротив, увек је говорила да неће одустати од живота док не сазна истину о смрти своје ћерке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нажалост, отишла је, али никад неће сазнати како је и зашто умрла њена Ива – причају за наш лист пријатељи страдале Наде Бодрожић (54), мајке Иване Бодрожић (31), која је 2014. пронађена мртва у соби хотела „Хајат“.

Нада је погинула у недељу у саобраћајној несрећи код Ченеја.
– Невероватно је да за непуних пет година нестане комплетна породица! Прво јој је умро супруг Илија, па је изгубила ћерку Иву и сада она – причају нам њени очајни пријатељи.

Како кажу, Надина жеља је била да буде кремирана.
– Жеља ће јој бити испуњена. Биће кремирана у Новом Саду, где ће бити испраћај. А урна ће бити положена у гроб поред ћерке и супруга у Сиригу – додају наши саговорници.

Поклонила 1.500 евра

Корора Јоланд, председница Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (Нурдор), прича за Курир да су занемели кад су чули да је Нада настрадала.
– Нада је ушла у мој живот и живот Нурдора оног момента кад јој се десила трагедија. Она се у Нурдору пронашла зато што ту, нажалост, родитељи исто губе децу. Нада је код нас пронашла утеху и не само то – пожелела је и почела да помаже, имала је мисију кроз коју би, у ствари, њена Ива живела. Помагала је деци оболелој од рака и заиста је са срцем ушла у ту причу – каже Корора.

Како наводи, Нада је 11. децембра 2015, на годишњицу смрти своје ћерке, посетила удружење.
– Донела је нашој оболелој деци 60 пакетића и поклонила је Ивину јелку са украсима, коју је окитила заједно с децом. Прошле године уместо пакетића донела је коверту у којој је било 1.500 евра и то је одмах отишло за градњу болнице у Нишу. Договорили смо се да ће се убудуће тог дана китити Ивина јелка. Оно најмање што сада можемо да урадимо је да наставимо да сваког 11. децембра китимо јелку иако Наде више нема – прича Јоландова.

Ивина фондација

Како каже, с Надом се чула пре десетак дана и она је била на путу да направи Фондацију Иване Бодрожић.
– То је била њена идеја, да на такав начин помаже Нурдору и родитељима оболеле деце. Нада је била дубоко несрећна и код нас је тражила мотив да настави да живи како би сазнала истину о својој ћерки, јер управо то ју је јело изнутра – закључује председница Нурдора.

Кућни љубимац путовао с Надом
МАЛТЕЗЕР НЕСТАО ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ

С Надом Бодрожић у колима је био и Ивин пас, малтезер Папи, који је нестао, највероватније побегавши након несреће. Нада се од њега није одвајала јер је знала колико га је Ива волела и увек га је водила са собом, а поготово кад је ишла на гробље.

Целу ноћ у олупини
ДА СУ ЈЕ ОДМАХ НАШЛИ, МОЖДА БИ БИЛА ЖИВА

Несрећа се догодила у недељу увече, а ауто у којем је било тело настрадале Наде нађено је у понедељак ујутру. Нада, која је била за воланом „пежоа 307“, слетела је с коловоза у канал поред пута. Нема никаквих индиција да је у несрећи учествовало друго возило. На Надином ауту су се активирала сва четири ербега.
– Ћерка нашег пријатеља кренула је у понедељак ујутру на посао и видела је кола у јарку. Звала је оца да дође. Он је нашао документа поред кола. Човек је занемео кад је видео Надину личну карту, јер је познавао и њу и њеног покојног супруга. Да је Нада на време нађена, можда би, јадна, сада била жива – каже Надина пријатељица.

Пропофол
СУДИ СЕ ТЕХНИЧАРУ СА ВМА

– Ивана Бодрожић нађена је мртва 11. децембра 2014. у соби хотела „Хајат“

– У соби је нађено пет бочица анестетика „пропофол“, од којих су две биле празне

– Нада Бодрожић пратила је суђења техничару са ВМА Љубиши Павловићу, који је оптужен да је њеној ћерки продао „пропофол“

– На последњем суђењу у јануару Нада је сведочила о ћеркиној смрти и мобилном у ком су нађене поруке између Иване и техничара

 

Извор: Слађана Стојановић / Курир.рс

БОНУС ВИДЕО