Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА У БЕОГРАДУ. Биће занимљива кампања – НАРОД ПРОТИВ ТАЈКУНА!

Поводом информације у медијима да ће заједнички кандидат Саше Јанковића и Вука Јеремића за градоначелника Београда бити Драган Ђилас, председник Србије Александар Вучић је рекао да ће кампања бити занимљива – „народ против тајкуна“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је, у изјави за ТВ Пинк а на питање да прокоментарише информацију коју „Ало“ објављује на насловној страни сутрашњег издања, поручио да „честита Јанковићу и Јеремићу“ на избору кандидата.

ХИЉАДИТИ СМАК СВЕТА ЈЕ 23. СЕПТЕМБРА: Теоретичари завере тврде, кодови у ОТКРОВЕЊУ упозоравају да СТИЖЕ ВАЗНЕСЕЊЕ

– Побеђују опет. Слушам то пети пут заредом. Слушам сам то на београдским изборима, два пута на парламентарним и два пута на председничким. Сваки пут побеђују. Биће занимљива кампања – народ против тајкуна- рекао је он.

Вучић је нагласио да су резултати оно чиме се може похвалити грађанима.

С тим у вези је навео да је Ђилас иза себе оставио Београд са дугом у висини од 1,2 милијарди евра, а да су Синиша Мали и тим око њега свели свеукупни дуг града и свих јавних предузећа на 670 милиона евра.

Такође је подсетио да данас имамо десет пута више градилишта у Београду него за време Ђиласа.

ГОСТЕЉСКИ УНИШТИО ВУЧИЋА: Са Западом си играо игру у којој је злочинац Харадинај уместо у затвору, завршио као ПРЕМИЈЕР!

– Тада је било свега 40 до 50 градилишта, а данас имамо 556 – рекао је председник Србије, на свечаној церемонији поводом почетка грађање новог стамбено-пословног објекта „Скајлајн Белгрејд“.

 

Извор: Tanjug / Pink.rs

 

Бонус видео: