Издвајамо Србија

ПРИВАТНА ДЕТЕКТИВКА ОТКРИВА ИСТИНУ О УБИСТВУ: Зоран је живео с две жене, ова друга је СПРЕМНА ДА ЗА ЊЕГА И УБИЈЕ!

Фото: Јутјуб

Катарина Остојић, детективка из Београда, која је самоиницијативно водила истрагу о убиству Јелене Крсмановић Марјановић, открива да је Зоран Марјановић пре трагичног догађаја имао две жене и да је његова девојка Зорица Зока Митровић наводно спремна да убије за њега

Фото: Јутјуб

Зока је мењала изглед само да би личила на покојну Јелену! Разлог?! Мислим да Зока све зна, с обзиром на то да је у стању да убије за Зорана! Хладна је и не жали Јелену. Њена ћерка се једном излетела и то је било страшно. Рекла је мајци у мом присуству: „Ти волиш све Марјановиће и они тебе!”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Никада нећу заборавити како је малу сасекла погледом. Онда је дете из хира почело да баца торбице са терасе. Жао ми је деце. Њен бивши супруг је из Чачка. Са њим има ћерку. Син не знам чији је. Има Зоранов поглед – сведочи Катарина Остојић о сусретима са Зорицом Митровић.

Катарина каже да 14 месеци истражује случај и да је приликом првог сусрета са Зоком осетила језу јер невероватно личи на покојницу!

– Први пут кад сам је видела, пресекла сам се! Из даљине ми се чинило да ме чека покојница! Помислила сам – боже, ко је ово, да није Јелена?! Црнка је, има шишке као Јелена и изгледа као њена копија. Прво што ме је питала када смо селе у ресторан било је: „Шта ти мислиш, ко је убио Јелену? Је л‘ мислиш да је љубавник?” Одговорила сам потврдно, јер нисам хтела да јој контрирам, а она је узвратила: „Је л‘ видиш, и ја тако мислим!”

После тога је коментарисала Јеленин изглед и питала ме да ли сам је видела у сребрној мини хаљини, говорећи: „Је л‘ мислиш да је Зоран био љубоморан?”. Давала сам одговоре какве је очекивала, а она је наставила: „Је л‘ видиш да није био љубоморан на њу!” – каже детективка.

– Укључила сам се у подршку Зорану искључиво због истраге. Зока је хтела да провери ко сам, шта сам, зашто ме интересује Јеленино убиство. Свако интересовање за Јелену код ње је изазивало сумњу. Заказале смо сусрет у Центру „Сава“.

Проверавала је да ли имам слушалице, да ли сам новинарка или пандурка. Њен син је претурао по мојој торби тражећи личну карту. Пустила сам дете, јер сам знала да је добио такву наредбу – прича наша саговорница. Према њеним речима, за Зоку су знали само Марјановићи.

Обична певаљка

Детективка каже да је Зока срозавала Јелену због њених наступа на естради. – Зока ми је прво рекла да је медицинска сестра, а касније да је анестезиолог, психолог, па психијатар. Имала је обичај да каже: „Мене Марјановићи воле, имам звање! А шта је Јелена? Обична певаљка!” – тврди Катарина.

Може бити да је Зоран крио Зоку. Е сад, ако је Јелена којим случајем нешто посумњала, можда је тада настао хаос. Не знам од када су заједно. Да је после Јеленине сахране, било би бизарно. Није могла да га заволи преко ноћи. Зоки је био циљ да буде Јелена, да она и Зоки имају децу и буду породица.

Чудан је њен уплив у њихов живот. Питала сам је што толико вришти да Зоран није убица и објаснила јој да убица мора да се нађе. Агресивна је и живчана, док сам ја флегматична и зато сам успевала да балансирам – наводи Катарина и открива како јој се Зока поверила да је интимна са Зораном.

– Једном приликом, док смо седеле заједно, хтела је чак да скочи да се побије са неким јер је приметила да је прате и кришом сликају. Смирила сам је говорећи: „Да ли си нормална?! Имаш двоје деце! Може неко да те убије због такве реакције“. Сећам се да ми је прво говорила да јој је Зоран пријатељ.

Узвратила сам јој да такве приче код мене не пролазе и рекла: „Немој да ми причаш да га волиш и да спаваш у његовој кући, а да нисте интимни?” Тада ми је признала: „Је*оте, Катарина, он је живо биће, млад је, мора некога да је*е!” Сећам се да тада није било ни шест месеци од Јеленине смрти – каже Катарина Остојић на крају разговора.

Позвали смо јуче Зорицу Митровић у намери да је питамо да ли су тврдње детектива тачне, али она није била вољна за разговор. Јавила се на мобилни телефон, али када је чула да је зовемо због изјаве за новине, одмах је прекинула везу.

 

Извор: Информер.рс / ало.рс