Издвајамо Србија

ПРОГОВОРИЛА ЗОРАНОВА „ВАЈБЕР ЉУБАВНИЦА“: Био је дан и ноћ дрогиран, Марјановићи су починили ЗЛОЧИН ПО НАЛОГУ СЕКТЕ!

Рада Матић из Беча која више од годину дана прати Зорана верује да је породица Марјановић починила ритуални злочин по налогу секте којој припада

Она је у интервјуу једном београдском магазину открила шта јој је Зоран признао и од којих детаља јој се ледила крв у жилама:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сигурна сам сто одсто да се дрогирао. Он је дан и ноћ био надрогиран, а сем дрога стално је користио таблете за смирење. Они су сви породично на таблетама, али не због туге и стреса већ да се неком нешто не омакне и да што смиреније причају како се не би одали – каже Рада и додаје да је Зоран ипак једне ноћи рекао нешто веома чудно:

– Рекао ми је да је добро што је Јелена убијена и што је тако испало јер би иначе видела неко веће зло, а сада је слушкиња творца – испричала је Рада Матић.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, Рада Матић је јавности постала позната након што је обелоданила да се месецима дописивала с Зораном Марјановићем, а чак је причу и документовала порукама које јој је он слао.

Она је тада, непосредно по објављивању вести о наводној вези са Зораном пристала да прокоментарише Зораново хапшење.

– Искрено речено, нисам мислила да је он убио Јелену, али сам сигурна да зна праву истину и да ће проговорити! Очекујем да дође до неког преокрета, да Зоран исприча нешто сасвим друго, па нас све изненади. Већ данас очекујем да ухапсе и Зорановог оца Владимира, али и њиховог кума Ивицу.

Марјановићи су веома намазани и опасни. Видело се да нису чисти. Могу само да кажем јадна Јана, како ће она сад и без оца – рекла је раније Матићева.

 

Извор:информер/курир